ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 662 φορές

Παπαθανασάκης για κλήρωση με ΒΕΡΟΙΑ και Αμπντούν!

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο μεγαλομέτοχος του Ηρακλή, Σπύρος Παπαθανασάκης, ο οποίος μίλησε για την κλήρωση του κυπέλλου με τη ΒΕΡΟΙΑ, αλλά και για τον Τζαμέλ Αμπντούν.

Για την κλήρωση με τη ΒΕΡΟΙΑ για το Κύπελλο: «Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι και θέλουμε να πάμε μπροστά με τον Ηρακλή. Προσδοκούμε να δούμε ένα καλό ματς και να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο. Εύχομαι να παίξουμε καλύτερα απ’ ό,τι στο μεταξύ μας παιχνίδι για το πρωτάθλημα και να μπορέσουμε να προκριθούμε. Στο πρωτάθλημα η ΒΕΡΟΙΑ θα έπρεπε να είναι πιο ψηλά. Είναι πολύ καλή ομάδα. Θα γίνουν δύο πολύ ωραία ματς. Όλοι στο Ηρακλή θέλουμε να πάμε μακριά στο Κύπελλο και γιατί όχι και τελικό; Σιγά σιγά προχωράμε. Πέρυσι πήγαμε στους 4 και φέτος ευελπιστούμε να πάμε στον τελικό».

Για το αν θα γίνουν μεταγραφές τον Ιανουάριο και για τον Αμπντούν: «Έχουμε κάποιους παίκτες που τους θέλαμε από το καλοκαίρι. Προσπαθούμε να κάνουμε το καλύτερο. Θα δούμε. Ο  προπονητής μου έχει πει για τον Αμπντούν και είναι ένας παίκτης τον οποίο κοιτάμε και μας ενδιαφέρει. Ο Αμπντούν πρέπει να κάνει ό,τι είναι καλό γι αυτόν και εμείς να κάνουμε ό,τι είναι καλό για τον Ηρακλή. Οι ποδοσφαιριστές μας είναι νέοι και παίρνουν παιχνίδια. Οι περισσότεροι έχουν τριετούς διάρκειας συμβόλαια. Ψάχνουμε να βρούμε κάτι καλύτερο, όχι κάτι ίδιο με αυτό που έχουμε τώρα».