ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 607 φορές

ΒΕΡΟΙΑ: Οι πιθανοί αντίπαλοι στην κλήρωση της Παρασκευής

Την Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου στις 11:30 στα γραφεία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας στο Πάρκο Γουδή θα διενεργηθεί η κλήρωση για το αγωνιστικό πρόγραμμα της 3ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος 2015-2016.

Τα ματς των ομίλων ολοκληρώθηκαν το βράδυ της Πέμπτης (17/12) και πλέον γνωρίζουμε ποιες ομάδες έχουν πάρει την πρώτη θέση και ποιες την δεύτερη (μεταξύ τους και η ΒΕΡΟΙΑ που ισοβάθμησε στην κορυφή με τον Ατρόμητο αλλά έχει χειρότερο συντελεστή γκολ).

Η προκήρυξη του Κυπέλλου αναφέρει ότι στην 3η φάση οι δεκαέξι ομάδες χωρίζονται σε δύο γκρουπ δυναμικότητας. Οι οχτώ ομάδες που κατέλαβαν την πρώτη θέση στον όμιλό τους, θα συγκροτήσουν το πρώτο γκρουπ δυναμικότητας και οι υπόλοιπες οχτώ ομάδες θα συγκροτήσουν το δεύτερο γκρουπ δυναμικότητας.

Κάθε μία ομάδα από το πρώτο γκρουπ θα κληρωθεί με μια ομάδα από το δεύτερο γκρουπ, ενώ γηπεδούχες στον πρώτο αγώνα θα είναι οι ομάδες του δεύτερου γκρουπ δυναμικότητας και οι επαναληπτικοί αγώνες θα διεξαχθούν στις έδρες των ομάδων του πρώτου γκρουπ δυναμικότητας.

Τα γκρουπ της κλήρωσης έχουν ως εξής:

Ισχυροί: Ηρακλής, Πανιώνιος, Π.Α.Ο.Κ., Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός, Ατρόμητος, Α.Ε.Κ., Αστέρας Τρίπολης.

Ανίσχυροι: ΠΑΣ Γιάννινα, Εργοτέλης, Χανιά, Λεβαδειακός, Πλατανιάς, ΒΕΡΟΙΑ, Λάρισα, Καλλονή.