ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 692 φορές

Γεωργιάδης: «Περήφανος για τους παίκτες μου»

Ικανοποιημένος για την εμφάνιση των παικτών του και περήφανος για την προσπάθειά τους δήλωσε ο Γιώργος Γεωργιάδης μετά το ισόπαλο 1-1 της ΒΕΡΟΙΑΣ στην Ξάνθη.

Αναλυτικά, όσα είπε ο 43χρονος προπονητής μετά το τέλος του αγώνα:

«Στο σημερινό παιχνίδι δεν υπήρχαν πολλές ευκαιρίες και από τις δύο ομάδες . Είναι ένα γεγονός που αποδεικνύει ότι αυτόν τον καιρό όλες οι ομάδες δυσκολεύονται να φτιάξουν ευκαιρίες, να δημιουργήσουν. Στο σημερινό παιχνίδι κατεβήκαμε με πολλές απουσίες. Πριν το πέναλτι είχαμε την μεγάλη ευκαιρία να προηγηθούμε και αν δεν γινόταν το λάθος από τον “μικρό” μας, που θα μάθει σιγά σιγά, τότε η Ξάνθη θα δυσκολευόταν στην συνέχεια.

Στο β΄ ημίχρονο το παιχνίδι κύλησε στο ίδιο μοτίβο. Είμαι περήφανος για τους παίκτες γιατί παρά την αρνητική ενέργεια που υπάρχει στο γήπεδό μας καταφέρνουμε και παίρνουμε αποτελέσματα εκτός έδρας. Όμως έχω εμπιστοσύνη στους παίκτες μου και πιστεύω ότι θα το διορθώσουμε και θα φανούμε πιο αποτελεσματικοί στην έδρα μας».

Για την Ξάνθη: «Η Ξάνθη είναι μεγάλη και οργανωμένη ομάδα. Δεν έχει αλλάξει πολύ από πέρυσι. Στο παιχνίδι της δεν συνηθίζει να παίρνει ρίσκα. Όμως είναι σίγουρο ότι θα βρει τον δρόμο της. Της λείπει πολύ ο Κλέιτον, είναι εμφανές αυτό».