ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 648 φορές

«Τσίμπησε» έναν ακόμη εκτός έδρας βαθμό η ΒΕΡΟΙΑ

Το εκτός έδρας αήττητο που έχει φέτος στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ διατήρησε για μία ακόμη αγωνιστική η ΒΕΡΟΙΑ.

Η ομάδα του Γιώργου Γεωργιάδη, πήρε μία ακόμη ισοπαλία μακριά από το γήπεδό της, αυτή τη φορά με σκορ 1-1 στην Ξάνθη από την τοπική Skoda στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής.

Τα δύο τέρματα της αναμέτρησης σημειώθηκαν από την άσπρη βούλα του πέναλτι σε διάστημα δύο λεπτών, με τη «Βασίλισσα» να προηγείται στο 41’ με το Ναζλίδη και τους Ξανθιώτες να ισοφαρίζουν στο 43’ με τον Νιέτο.

Το ματς ξεκίνησε με πολύ κακό ρυθμό, με τους γηπεδούχους να έχουν την κατοχή της μπάλας αλλά τους Βεροιώτες να πρεσάρουν σωστά και να κλείνουν όλους τους χώρους, ενώ μπροστά να είναι ακίνδυνοι.

Μετά το μισάωρο οι «κυανέρυθροι» ανέβασαν την απόδοσή τους και στο 34’ έχασαν τεράστια ευκαιρία. Οι παίκτες του Γεωργιάδη πρέσαραν ψηλά αναγκάζοντας τον Φλίσκα να κάνει λάθος, με αποτέλεσμα ο Καϊκούτ να βρεθεί απέναντι από τον Τσέναμο, ο οποίος όμως απέκρουσε σωτήρια το πλασέ του Βόσνιου επιθετικού της «Βασίλισσας»!

Λίγα λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 40’ οι Βεροιώτες κέρδισαν πέναλτι, όταν μετά από γύρισμα του Μαλόν από δεξιά, η μπάλα βρήκε στο χέρι του Γουάλας! Την εσχάτη των ποινών εκτέλεσε εύστοχα ο Ναζλίδης γράφοντας το 0-1 για τους «κυανέρυθρους».

Η χαρά τους ωστόσο δεν κράτησε για πολύ, αφού στο 42’ ήταν η σειρά των γηπεδούχων να κερδίσουν πέναλτι, όταν ο Πούγγουρας ανέτρεψε μέσα στην περιοχή τον Βασιλακάκη και ο Νιέτο έφερε το ματς στα ίσια (1-1).

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με καλύτερο ρυθμό και την Ξάνθη να φτάνει πρώτη κοντά στο γκολ στο 50’, όταν ο Νιέτο έφυγε στην πλάτη της Βεροιώτικης άμυνας, γύρισε δεξιά στον Βασιλακάκη, όμως εκείνος καθυστέρησε και ο Γιαννούλης απομάκρυνε σωτήρια.

Οι Βεροιώτες απάντησαν στις ευκαιρίες στο 62ο λεπτό, όταν ο Τσέναμο μπλόκαρε δύσκολα τη μακρινή εκτέλεση φάουλ του Ναζλίδη.

Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να έχουν την κατοχή και να ψάχνουν το γκολ, με τους «κυανέρυθρους» να αμύνονται σωστά και να προσπαθούν να χτυπήσουν σε κάποια αντεπίθεση.

Ωστόσο μέχρι το φινάλε δεν σημειώθηκε κάποια άλλη αξιόλογη φάση, με εξαίρεση μια ευκαιρία του Χερέα στο 91’ που την «καθάρισε» ο Λόπεζ κι έτσι οι δύο ομάδες έμειναν στο 1-1 έπειτα από ένα πολύ μέτριο ματς.

Καλή ήταν η διαιτησία του Παππά και των βοηθών του Τουμπακάρη και Μπούξμπαουμ. 

ΞΑΝΘΗ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Τσέναμο, Μπέρτος, Γουάλας, Σολτάνι (71’ Τριάδης), Λουσέρο, Βασιλακάκης (66’ Χερέα), Φλίσκας, Νιέτο, Φάρκας, Καρυπίδης, Ράνος (66’ Καπετάνος).

ΒΕΡΟΙΑ (Γιώργος Γεωργιάδης): Λόπεζ, Μαλόν, Πούγγουρας, Όστοϊτς, Γιαννούλης, Άρτσε, Μπατιόν, Νέτο (90’ Μαραγκός), Ναζλίδης (90'+ Κόλα), Γεωργιάδης, Καϊκούτ (79’ Σιόντης).

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Ο ΑΓΩΝΑΣ, ΜΕ ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ, ΣΤΗΝ «ΚΕΡΚΙΔΑ» ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ 14/12…