ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 899 φορές

ΒΕΡΟΙΑ: Νέα προβλήματα ενόψει Ξάνθης!

Νέα ονόματα προστέθηκαν στο απουσιολόγιο του προπονητή της «Βασίλισσας» Γιώργου Γεωργιάδη, ενόψει του κρίσιμου εκτός έδρας αγώνα της Κυριακής με την Skoda Ξάνθη.

Ο νεαρός τεχνικός είδε την Τετάρτη (09/12) τους Μοχάμεντ Γιουσούφ και Ρότζερς Κόλα να μην μετέχουν στην προπόνηση, με τον πρώτο να έχει υποστεί κάταγμα στο δάχτυλο του ποδιού του, το οποίο αναμένεται να τον κρατήσει εκτός για περίπου 25-30 ημέρες, ενώ τον δεύτερο να αντιμετωπίζει ενοχλήσεις στο γόνατο!

Απών από την προπόνηση ήταν και ο Ράντι Μαγιέφσκι, ο οποίος ζήτησε και πήρε ολιγοήμερη άδεια μιας και ούτως ή άλλως δεν θα αγωνιζόταν στο ματς της Ξάνθης, καθώς σε αυτό δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή της μίας αγωνιστικής (συμπλήρωσε κάρτες).

Από την συγκεκριμένη αναμέτρηση θα απουσιάσει και ο Τζαμέλ Αμπντούν που ως γνωστόν αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού, όπως φυσικά και ο Μερεμπασβίλι που έθεσε εαυτόν εκτός ομάδας καταθέτοντας προσφυγή και τις επόμενες μέρες θα λύσει και τυπικά την συνεργασία του με τους «κυανέρυθρους».

Στα ευχάριστα είναι το γεγονός ότι ο Σωτήτης Μπαλάφας ξεκίνησε εδώ και λίγες μέρες να γυμνάζεται με την υπόλοιπη ομάδα και από το νέο έτος αναμένεται να τεθεί σιγά σιγά στην διάθεση του προπονητή του.