ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1169 φορές

Συνεχίζει στον πάγκο της «Βασίλισσας» ο Γιώργος Γεωργιάδης

Ανατροπή δεδομένων υπήρξε σήμερα στο θέμα που δημιουργήθηκε με τον προπονητή της ΒΕΡΟΙΑΣ Γιώργο Γεωργιάδη, μετά την χθεσινή εντός έδρας ήττα από τον Παναθηναϊκό, με τον 43χρονο τεχνικό να συνεχίζει κανονικά στο τιμόνι της "Βασίλισσας του βορρά".

Μετά από νέα, πολύωρη αυτή τη φορά, συνάντηση που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας, μεταξύ του προέδρου Θόδωρου Καρυπίδη, του τεχνικού διευθυντή Ζήση Βρύζα και φυσικά του προπονητή, συζητήθηκαν τα αίτια της κακής πορείας των «κυανέρυθρων» τον τελευταίο καιρό και αναλύθηκαν διεξοδικά όλα τα ζητήματα που αφορούν την ομάδα.

Η απόφαση που πάρθηκε ήταν να στηριχθεί το πλάνο που ξεκίνησε από το περασμένο καλοκαίρι, με τον Καβαλιώτη τεχνικό να παραμένει ακλόνητος στην θέση του και να συνεχίζει κανονικά στο τιμόνι της «Βασίλισσας».

Βέβαια όλα θα κριθούν το επόμενο χρονικό διάστημα, καθώς αν δεν υπάρξει βελτίωση στην απόδοση της ομάδας τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί…

Να σημειωθεί ότι ο Γεωργιάδης έδωσε το παρών το πρωί στο Ταγαροχώρι αλλά έμεινε στο γραφείο του και την προπόνηση πραγματοποίησε ο βοηθός του Νίκος Ουσταμπασίδης, κάτι που έκανε όλους να πιστέψουν ότι θα αποτελέσει παρελθόν από την ομάδα. Ωστόσο, όπως προαναφέραμε, τα δεδομένα ανατράπηκαν λίγη ώρα αργότερα, στην συνάντηση που υπήρξε με τον πρόεδρο και τον τεχνικό διευθυντή.

Από εκεί και πέρα αποφασίστηκε να γίνουν ατομικές συζητήσεις με ποδοσφαιριστές της ομάδας, ώστε να αναλυθούν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και που δεν τους επιτρέπουν να αποδώσουν σύμφωνα με τις δυνατότητές τους.