ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1192 φορές

ΒΕΡΟΙΑ: Παρελθόν ο Μερεμπασβίλι

Ήταν "προβληματικός" από την πρώτη μέρα που ήρθε στη ΒΕΡΟΙΑ. Ο λόγος, για τον Γκέργκι Μερεμπασβίλι, ο οποίος από τα φιλικά ακόμη του καλοκαιριού είχε την... απαίτηση να χρησιμοποιείται στην αρχική 11άδα της «βασίλισσας».

Μάλιστα, ύστερα από λίγο καιρό και αφού ο Γιώργος Γεωργιάδης δεν τον ξεκινούσε, δημιούργησε θέμα μέσω του Τύπου, όπου ο μάνατζέρ του διοχέτευσε ότι ο παίκτης θέλει να φύγει από τη ΒΕΡΟΙΑ. Και όλα αυτά πριν ακόμη ξεκινήσει το πρωτάθλημα.

Τελικά, ο… δυσαρεστημένος Γεωργιανός μεσοεπιθετικός βρήκε την ευκαιρία να κερδίσει την ελευθερία του, την οποία τόσο επεδίωκε, με αφορμή ένα μικρό υπόλοιπο χρημάτων που είχε λαμβάνειν από την ΠΑΕ. Επέλεξε λοιπόν τον δρόμο της προσφυγής και από την περασμένη Πέμπτη έχει σταματήσει κάθε επαφή με την ομάδα, μαζεύοντας τα πράγματά του και φεύγοντας από την πρωτεύουσα της Ημαθίας!

Όσο για τη ΒΕΡΟΙΑ, δεν υπήρξε κάποια επίσημη αντίδραση μέχρι σήμερα, ούτε έγινε γνωστό ποιες κινήσεις θα γίνουν από τη μεριά της, στο συγκεκριμένο θέμα. Το πιθανότερο πάντως είναι να γίνει συμβιβασμός μεταξύ των δύο πλευρών και ο Μερεμπασβίλι να πληρωθεί τα χρήματα που αξιώνει και να μείνει ελεύθερος, ώστε να μην προχωρήσει η προσφυγή του.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΕΦΗΜ. "ΚΕΡΚΙΔΑ"