ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 648 φορές

Νέα εντός έδρας ήττα για τη ΒΕΡΟΙΑ, 0-1 από τον Παναθηναϊκό

Μία ακόμη εντός έδρας ήττα γνώρισε η ΒΕΡΟΙΑ, αυτή τη φορά με 1-0 από τον Παναθηναϊκό για την 13η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ.

Οι Βεροιώτες, παρουσίασαν και πάλι τα γνωστά προβλήματα στη μεσοεπιθετική τους γραμμή αφού ήταν σχεδόν ακίνδυνοι για την εστία του Στιλ, ενώ δεν απέφυγαν τα αμυντικά λάθη από τα οποίο προήλθε και το γκολ των φιλοξενούμενων στο 86’ με τον Καρέλη.

Αγωνιστικά, η «Βασίλισσα» μπήκε καλύτερα στο γήπεδο, με τους παίκτες της να είναι πιο κινητικοί και να έχουν για περισσότερη ώρα την κατοχή της μπάλας στα πόδια τους, αλλά χωρίς να μπορούν να απειλήσουν την αντίπαλη εστία.

Μετά το 20λεπτο οι φιλοξενούμενοι ισορρόπησαν το ματς και προσπάθησαν να δημιουργήσουν κάποιες επικίνδυνες καταστάσεις στην Βεροιώτικη περιοχή, κλείνοντας στο μισό γήπεδο τους γηπεδούχους.

Στο 38’ μάλιστα έχασαν μεγάλη ευκαιρία για να ανοίξουν το σκορ, όταν μετά από λάθος γύρισμα του Ναζλίδη ο Πέτριτς έγινε κάτοχος της μπάλας και μπήκε στην περιοχή όμως το πλασέ του πέρασε δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Λόπεζ!

Η απάντηση της ΒΕΡΟΙΑΣ ήρθε δύο λεπτά αργότερα, όταν ο Γιουσούφ έβγαλε από δεξιά την σέντρα για τον Μαγιέφσακι που σούταρε στα πόδια των αμυντικών του Παναθηναϊκού, ενώ στην συνέχεια της φάσης το σουτ του Άρτσε από το ύψος της περιοχής κατέληξε στα χέρια του Στιλ.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με δύο σπουδαίες ευκαιρίες για τους «πράσινους». Στο 47’ μετά από σέντρα του Μαρινάκη από δεξιά, ο Πέτριτς έπιασε την κεφαλιά, όμως ο Λόπεζ απέκρουσε, ενώ στην συνέχεια ο Πράνιτς πήρε το ριμπάουντ αλλά ο Ισπανός γκολκίπερ της «Βασίλισσας» είπε και πάλι «όχι»!

Πέντε λεπτά αργότερα ο Ετζενγκέλε έκανε λάθος γύρισμα, με τον Πέτριτς να γίνεται αποδέκτης της μπάλας και να βρίσκει ωραία τον Καρέλη, τον οποίο όμως νίκησε και πάλι ο Λόπεζ!

Στην συνέχεια οι Βεροιώτες ισορρόπησαν κάπως τον ρυθμό, αλλά στο 66’ ο Παναθηναϊκός ήταν αυτός που είχε μία ακόμη καλή ευκαιρία, όταν ο Εσιέν έπιασε καλό σουτ λίγο πίσω από το ημικύκλιο, αλλά η μπάλα έφυγε δίπλα από το δεξί δοκάρι του Λόπεζ.

Τελικά η υπεροχή των φιλοξενούμενων καρποφόρησε στο 86’ όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Πράνιτς από αριστερά, το οποίο προήλθε από «χαζό» φάουλ του Νέτο, ο Σάντσεθ πήρε την κεφαλιά, ο Λόπεζ έδιωξε προσωρινά και ο επερχόμενος Καρέλης με προβολή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της «Βασίλισσας» για το 0-1!

Στα τελευταία λεπτά οι Βεροιώτες προσπάθησαν για την ισοφάριση και στο 90’ ο Ναζλίδης μετά από σέντρα του Γεωργιάδη ο Ναζλίδης δεν μπόρεσε από κοντά να σκοράρει.

ΒΕΡΟΙΑ (Γιώργος Γεωργιάδης): Λόπεζ, Νέτο, Εντζεγκέλε, Όστοϊτς, Γιαννούλης, Ιμπραϊμ (88’ Καϊκούτ), Άρτσε, Μαγιέφσκι (83’ Γεωργιάδης), Ναζλίδης, Γιουσούφ, Κόλα (60’ Μπατιόν).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Αντρέα Στραματσόνι): Στιλ, Εσιέν, Αμπέντ (76’ Ατζαγκούν), Ζέκα, Μαρινάκης, Καρέλης, Νάνο, Σάντσεθ, Τελάντερ, Πράνιτς, Πέτριτς (64’ Κλωναρίδης).

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Ο ΑΓΩΝΑΣ, ΜΕ ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ, ΣΤΗΝ «ΚΕΡΚΙΔΑ» ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ 07/12…