ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 671 φορές

Γεωργιάδης: «Έχουμε πρόβλημα στο γκολ» - Παντέλης: «Σχολαστικός ο διαιτητής»

Στην συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε του αγώνα Κυπέλλου της ΒΕΡΟΙΑΣ με την Καλλιθέα (1-0), οι προπονητές των δύο ομάδων έκαναν τις παρακάτω δηλώσεις:

Γιώργος Γεωργιάδης (ΒΕΡΟΙΑ): Στο πρώτο είχαμε μεγαλύτερη επιθετικότητα. Γυρνούσαμε σωστά τη μπάλα και φτάναμε σχετικά εύκολα έξω από την αντίπαλη περιοχή. Πετύχαμε ένα γκολ και είχαμε 1-2 ακόμα ευκαιρίες. Γενικά έμεινα ικανοποιημένος από την απόδοσή μας.

Στην επανάληψη η Καλλιθέα έκλεισε σωστά τους χώρους καθώς έπαιζε και με 10 ποδοσφαιριστές. Εμείς δεν είχαμε την ανάλογη επιθετικότητα. Γυρνούσαμε καλά τη μπάλα αλλά δεν καταφέρναμε να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις για ένα ακόμη τέρμα, αφού οι ατομικές προσπάθειες δεν ήταν επιτυχείς. Θα πρέπει οι παίκτες να δείχνουν εμπιστοσύνη έξω από την περιοχή για να μπορέσουμε να ξεπεράσουμε το πρόβλημα που δείχνουμε ότι έχουμε στο γκολ.

Ήταν η πρώτη επίσημη νίκη στην έδρα μας και τώρα επικεντρώνουμε την προσοχή μας στο δύσκολο ματς της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό».

Νίκος Παντέλης (Καλλιθέα): «Εκ των προτέρων το ματς ήταν δύσκολο καθώς αντιμετωπίζαμε μια ομάδα της Σούπερ Λιγκ. Θεωρώ ότι είχαμε καλή παρουσία στο παιχνίδι, όμως καταλυτικό ρόλο έπαιξε η αποβολή του παίκτη μας στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Είναι κρίμα σε τέτοια ματς να υπάρχουν τέτοιες αποβολές. Πιστεύω πως ο διαιτητής ήταν υπέρ του δέοντος σχολαστικός.

Στο δεύτερο ημίχρονο βάλαμε κάποιους γρήγορους παίκτες μήπως και μπορέσουμε να ισοφαρίσουμε, αλλά κάτι τέτοιο δεν ήταν εύκολο απέναντι σε μια ομάδα όπως η ΒΕΡΟΙΑ. Πλέον στρέφουμε την προσοχή μας στο πρωτάθλημα».