ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 823 φορές

Αγκαλιά με την πρόκριση η ΒΕΡΟΙΑ!

Αγκαλιά με την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος βρίσκεται η ΒΕΡΟΙΑ, η οποία το απόγευμα της Πέμπτης (03/12) επιβλήθηκε με 1-0 της Καλλιθέας για την 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων, πετυχαίνοντας την πρώτη επίσημη εντός έδρας νίκη της την φετινή σεζόν!

Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση πέτυχε στο 18ο λεπτό ο Ρομπέρτο Μπατιόν με κοντινή προβολή, μετά από κεφαλιά του Κόλα στο δοκάρι, ενώ η «Βασίλισσα» είχε άλλο ένα δοκάρι στην επανάληψη με τον Γεωργιάδη.

Οι Βεροιώτες από το ξεκίνημα του αγώνα πατούσαν καλύτερα στον αγωνιστικό και έψαχναν ένα γρήγορο τέρμα, το οποίο πέτυχαν στο 18’ με τον Μπατιόν, ο οποίος πήρε το ριμπάουντ μετά την κεφαλιά του Κόλα που κατέληξε στο δοκάρι και έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του.

Οι «κυανέρυθροι» θα μπορούσαν να διπλασιάσουν τα τέρματά τους στο 34’ αλλά ο Μιχελής είπε «όχι» στην κεφαλιά του Κόλα, ενώ στο 41’ τα πράγματα έγιναν πιο εύκολα για τους γηπεδούχους, όταν ο Κατσικογιάννης πήρε δεύτερη κίτρινη κάρτα και άφησε την Καλλιθέα για το υπόλοιπο του αγώνα με 10 παίκτες.

Έτσι, στην επανάληψη το παιχνίδι ήταν παράσταση για έναν... ρόλο, καθώς η Καλλιθέα έδωσε βάρος στην αμυντική της τακτική κλείνοντας όλους τους χώρους στους Βεροιώτες, οι οποίοι είχαν 2-3 καλές στιγμές με τους Καϊκούτ, Γεωργιάδη (δοκάρι) και Ναζλίδη, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Στα τελευταία λεπτά ο Γεωργιάδης έριξε στο ματς και τον Καρακώστα, ο οποίος πραγματοποίησε την πρώτη του φετινή επίσημη συμμετοχή δείχνοντας ότι μπορεί να βοηθήσει την ομάδα του σε μια θέση που φέτος είχε πολλούς τραυματισμούς.

Με τη νίκη της αυτή η «Βασίλισσα» έφτασε τους 4 βαθμούς στον 6ο όμιλο, όσους έχει και ο Ατρόμητος, ενώ ακολουθεί η Καλλιθέα με 3 και η Λαμία στην τελευταία θέση χωρίς βαθμό. 

ΒΕΡΟΙΑ: Καντιμοίρης, Μαλόν, Σιόντης, Πούγγουρας, Μαραγκός, Ιμπραϊμ, Μπατιόν (80' Καρακώστας), Γεωργιάδης, Καϊκούτ, Μερεμπασβίλι (67' Γιουσούφ), Κόλα (67' Ναζλίδης).

ΚΑΛΛΙΘΕΑ: Μιχελής, Σταύρου, Παγώνης, Νόνης, Πίκολο, Τεγούσης, Κατσικογιάννης, Μπούζας (76' Τσίπρας), Αρναρέλλης, Σμυρλής (46' Γκίνης), Προκς (46' Μασένα).

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ LIVE ΤΟΥ KERKIDASPORT.GR

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 6ου ΟΜΙΛΟΥ
1. ΒΕΡΟΙΑ 4
2. Ατρόμητος 4
----------------------
3. Καλλιθέα 3
4. Λαμία 0

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου (17:15)

Λαμία – ΒΕΡΟΙΑ
Καλλιθέα - Ατρόμητος