ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 555 φορές

Γεωργιάδης: «Ικανοποιημένος για τον βαθμό»

Στις δηλώσεις του μετά το τέλος του ισόπαλου (0-0) αγώνα της ΒΕΡΟΙΑΣ στα Χανιά κόντρα στον Πλατανιά, ο προπονητής της «Βασίλισσας» Γιώργος Γεωργιάδης ανέφερε τα εξής:

«Έγινε ένα ματς που δεν ήταν ποιοτικό. Εμείς ξέραμε ότι ο Πλατανιάς είναι αυτή τη στιγμή από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες στο πρωτάθλημα. Καταφέραμε να κλείσουμε καλά τους χώρους στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού αλλά με τη μπάλα δεν ήμασταν πολύ ποιοτικοί. Σε άλλα ματς τα πηγαίναμε καλύτερα με τη μπάλα στα πόδια, άλλωστε αυτό είναι και το στοιχείο που μας χαρακτηρίζει.

Στο τέλος όταν παίρνεις έναν βαθμό εκτός έδρας είσαι ικανοποιημένος. Συνεχίζουμε το δύσκολο πρόγραμμα που έχουμε. Θέλω να ευχηθώ περαστικά στα παιδιά του Πλατανιά που τραυματίστηκαν και ελπίζω να μην είναι κάτι το σοβαρό».

Για το αν είναι δίκαιο το αποτέλεσμα: «Στο ποδόσφαιρο ποτέ δεν ξέρεις πώς μπορεί να εξελιχθεί ένα ματς. Είχε κάποιες καλές φάσεις ο Πλατανιάς, είχαμε κι εμείς στο τέλος μια πολύ καλή ευκαιρία με τον Κόλα για να σκοράρουμε. Νομίζω έτσι όπως εξελίχθηκε το ματς ότι είναι δίκαιη η ισοπαλία».