ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 579 φορές

Έμεινε αήττητη (0-0) και στα Χανιά η μέτρια ΒΕΡΟΙΑ!

Αήττητη έμεινε για ένα ακόμη εκτός έδρας ματς η ΒΕΡΟΙΑ, η οποία αναδείχθηκε ισόπαλη χωρίς τέρματα στα Χανιά με τον Πλατανιά, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ.

Η ομάδα του Γιώργου Γεωργιάδη βέβαια παρουσιάστηκε πολύ μέτρια στον αγωνιστικό χώρο, με πολύ αργή ανάπτυξη, κακή μεσοεπιθετικά και με κάποια κενά στην άμυνά της, μένοντας σαφώς ικανοποιημένη από τον έναν βαθμό.

Αγωνιστικά, οι Βεροιώτες μπήκαν πιο δυνατά στο ματς και στο πρώτο 5λεπτο είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων, χωρίς όμως να δημιουργήσουν κάποια καλή ευκαιρία.

Στην συνέχεια οι γηπεδούχοι ανέβασαν ρυθμούς και απείλησαν σε δύο περιπτώσεις με τον Μιλούνοβιτς, του οποίου τα σουτ στο 6’ και στο 10’ κατέληξαν άουτ.

Οι «κυανέρυθροι» απάντησαν στο 16’ όταν ο Σωτηρίου απέκρουσε σωτήρια το σουτ του Άρτσε έξω από την περιοχή, ενώ στην εξέλιξη της φάσης ο Ναζλίδης σκόραρε από κοντά αλλά το γκολ ακυρώθηκε σωστά ως οφσάιντ!

Ο Πλατανιάς συνέχισε να ελέγχει τον ρυθμό και οι παίκτες του να επισκέπτονται συχνά – πυκνά την περιοχή της «Βασίλισσας», χωρίς πάντως να κάνουν τη μεγάλη φάση, ενώ οι Βεροιώτες προσπαθούσαν να χτυπήσουν στην κόντρα χωρίς ιδιαίτερη επιτυχία.

Η μεγαλύτερη ευκαιρία του ημιχρόνου χάθηκε στις καθυστερήσεις όταν ο Γιακουμάκης έπιασε το διαγώνιο σουτ από καλή θέση, όμως η μπάλα έφυγε λίγο πάνω από τα δοκάρια του Λόπεζ.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με τους γηπεδούχους να έχουν και πάλι τον έλεγχο του αγώνα και να προσπαθούν να πετύχουν κάποιο τέρμα. Οι Βεροιώτες μετά το 55’ είχαν ένα καλό 5λεπτο όπου ισορρόπησαν τον ρυθμό χωρίς όμως να καταφέρουν να απειλήσουν την εστία του Κοκκαλά, ενώ στην συνέχεια οι γηπεδούχοι ανέλαβαν και πάλι τα ηνία του αγώνα και στο 76’ έχασαν μεγάλη ευκαιρία για να ανοίξουν το σκορ.

Μετά από σέντρα του Μουνάφο από δεξιά, ο Ανγκούλο ολομόναχος στο ύψος του πέναλτι έπιασε την κεφαλιά, όμως η μπάλα πέρασε δίπλα από το αριστερό δοκάρι της εστίας της ΒΕΡΟΙΑΣ!

Στο τελευταίο 10λεπτο οι «κυανέρυθροι» προσπάθησαν να «κλέψουν» το ματς και στο 82’ έχασαν μεγάλη ευκαιρία όταν μετά από κόρνερ του Μαγιέφσκι ο Κόλα έπιασε την σκαστή κεφαλιά αλλά ο Κοκκαλάς έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ!

Το 0-0 έμεινε μέχρι και το τελικό σφύριγμα του διαιτητή Τριτσώνη, με τις δύο ομάδες να μοιράζονται τους βαθμούς αλλά όχι και τις εντυπώσεις…

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ: Σωτηρίου (45’+ λ.τ. Κοκκαλάς), Κουλιμπαλί, Σκαρντοβέλι, Σελίν, Μπανανά, Γκνιάτιτς (45’+ λ.τ. Ντίνας), Μενδρινός, Μουνάφο, Γιακουμάκης (65’ λ.τ. Ράμος), Μιλούνοβιτς, Ανγκούλο.

ΒΕΡΟΙΑ: Λόπεζ, Μαλόν, Όστοϊτς, Εντζεγκέλε, Γιαννούλης, Μπατιόν, Άρτσε, Μαγιέφσκι (90’+ Μαραγκός), Αμπντούν (62’ Μερεμπασβίλι), Γιουσούφ, Ναζλίδης (72’ Κόλα).

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Ο ΑΓΩΝΑΣ, ΜΕ ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ, ΣΤΗΝ «ΚΕΡΚΙΔΑ» ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ 30/11…