ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 513 φορές

Γεωργιάδης: «Να εκμεταλλευθούμε τις αρετές μας»

Καλή ομάδα χαρακτήρισε τον Πλατανιά ο προπονητής της ΒΕΡΟΙΑΣ Γιώργος Γεωργιάδης, τονίζοντας στις δηλώσεις του στο Novasports ότι η ομάδα του θα πρέπει να είναι προσηλωμένη στην αμυντική της τακτική και να εκμεταλλευθεί τις αρετές της για να φύγει με κάτι καλό από τα Χανιά.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο 43χρονος τεχνικός:

«Ο Πλατανιάς είναι μια καλή ομάδα που προσπαθεί να παίξει ποδόσφαιρο κατοχής και σε αρκετά παιχνίδια έχει το ποσοστό κατοχής της μπάλας υπέρ του. Είναι πολύ επιθετική ομάδα αλλά πιστεύω πως κι εμείς είμαστε κάπως έτσι. Θα γίνει ένα ανοιχτό και ανταγωνιστικό παιχνίδι από δύο ομάδες που προσπαθούν να παίξουν ποδόσφαιρο και ελπίζω να είμαστε εμείς στο τέλος οι νικητές».

Για το πώς θα εξουδετερώσουν τα ατού του Πλατανιά: «Θέλει πολύ προσπάθεια, συνοχή και να είναι κοντά οι γραμμές μας. Θα πρέπει να είμαστε προσηλωμένοι στο αμυντικό παιχνίδι και να εκμεταλλευθούμε τις αρετές μας όταν θα έχουμε τη μπάλα».

Για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει η ομάδα στην τελική προσπάθεια: «Η αλήθεια είναι ότι και στον αγώνα με τον Ηρακλή γυρίζαμε καλά τη μπάλα και φτάναμε πολύ εύκολα έξω από την περιοχή, αλλά εκεί μας έλλειπε το καθαρό μυαλό και η ξεκάθαρη σκέψη ώστε να φτάσουμε στις ευκαιρίες. Θέλω να ελπίζω ότι οι μεσοεπιθετικοί μας θα παίζουν με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, γιατί έχουν την ποιότητα για να κάνουν την διαφορά».