ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 595 φορές

ΒΕΡΟΙΑ: Εκτός δύο, αμφίβολος ένας για Πλατανιά

Στο Δημοτικό Στάδιο Βέροιας πραγματοποιήθηκε η σημερινή προπόνηση της "Βασίλισσας του Βορρά", με τον Γιώργο Γεωργιάδη να αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα της τελευταίας στιγμής.

Συγκεκριμένα, μία ενόχληση που αισθάνθηκε ο Στέφανος Σιόντης σε παλαιότερο τραύμα στην ποδοκνημική, ήταν η αιτία να διακόψει την προπόνηση. Η κατάστασή του παρακολουθείται στενά από το ιατρικό επιτελείο της ομάδας και αύριο αναμένεται να κριθεί η συμμετοχή του ποδοσφαιριστή στην αποστολή για το Κυριακάτικο ματς με τον Πλατανιά.

Σε ό,τι αφορά το πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Σιρίλ Καλί, δεν σχετίζεται με τον τραυματισμό που τον κράτησε εκτός γηπέδων για πέντε και πλέον μήνες, αλλά πρόκειται για θλάση στον τετρακέφαλο η οποία θα αντιμετωπιστεί με το σχετικό πρόγραμμα θεραπείας. Ατομικό ακολούθησε και σήμερα ο Βαγγέλης Νάστος, που βρίσκεται στο τελικό στάδιο αποκατάστασης.

Αύριο Σάββατο μετά την πρωινή προπόνηση θα ανακοινωθεί η αποστολή για τον αγώνα με τον Πλατανιά (Κυριακή 29/11, 17:15) στα πλαίσια της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Superleague 2015-2016 και ακολούθως η ομάδα θα ταξιδέψει αεροπορικώς για την Κρήτη.