ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 665 φορές

Έμεινε στο μηδέν η ΒΕΡΟΙΑ με τον Ηρακλή!

Ούτε τώρα δεν μπόρεσε η «Βασίλισσα» να φτάσει στη νίκη μέσα στο γήπεδό της, αφού αναδείχθηκε ισόπαλη χωρίς τέρματα με τον Ηρακλή, στο ματς που έκλεισε την αυλαία της 11ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ.

Οι Βεροιώτες είχαν τον έλεγχο του αγώνα από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό αλλά ήταν σχεδόν ακίνδυνοι επιθετικά, μη μπορώντας να διασπάσουν την καλή αμυντική τακτική των φιλοξενουμένων.

Το πρώτο μέρος ήταν ένας επιθετικός μονόλογος της ΒΕΡΟΙΑΣ, με τους παίκτες της ωστόσο να έχουν μια ανούσια υπεροχή αφού δεν κατάφεραν να φτάσουν με αξιώσεις στην αντίπαλη περιοχή.

Από την άλλη πλευρά οι φιλοξενούμενοι είχαν ως πρώτο στόχο να κρατήσουν μακριά από την εστία του Χουάντερσον τους παίκτες της «Βασίλισσας» και τα κατάφεραν με τον καλύτερο τρόπο, ενώ επιθετικά δεν έδειξαν κάτι το ιδιαίτερο.

Στο πρώτο 45λεπτο οι δύο ομάδες είχαν από μια καλή στιγμή, με τον Βέλλιο να πλασάρει στα χέρια του Λόπεζ στο 14’ και τον Μαγιέφσκι να σουτάρει τρία λεπτά αργότερα αλλά τον Χουάντερσον να απομακρύνει σε κόρνερ.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε στον ίδιο ρυθμό, με τον Γεωργιάδη να περνάει στο γήπεδο τον Αμπντούν στην θέση του δραστήριου αλλά ανούσιου Μερεμπασβίλι.

Οι Βεροιώτες είχαν και πάλι την πρωτοβουλία των κινήσεων αλλά δεν μπορούσαν να απειλήσουν ιδιαίτερα την αντίπαλη εστία. Μετά το 60’ ανέβασαν την απόδοσή τους και είχαν δύο καλές στιγμές, με τον Αμπντούν στο 65’ και τον Νέτο στο 68’ να μην μπορούν να νικήσουν τον αντίπαλο γκολκίπερ.

Οι φιλοξενούμενοι παίζοντας μαζική άμυνα προσπαθούσαν να χτυπήσουν στην κόντρα και σε κάποιες περιπτώσεις ανησύχησαν τους αμυντικούς της «Βασίλισσας», η οποία απομάκρυναν την τελευταία στιγμή τον κίνδυνο από την περιοχή τους.

Στο τελευταίο 20λεπτο το ματς απέκτησε μια άγρια ομορφιά, με τις δύο ομάδες να προσπαθούν για το νικητήριο γκολ αλλά να μην τα καταφέρουν, με το 0-0 να μένει μέχρι το τελικό σφύριγμα του διαιτητή Βοσκάκη από το Ρέθυμνο.

ΒΕΡΟΙΑ (Γ. Γεωργιάδης): Λόπεζ, Νέτο, Εντζεγκέλε, Όστοϊτς, Γιαννούλης, Μαραγκός, Άρτσε (80’ Κόλα), Μαγιέφσκι, Ναζλίδης, Μερεμπασβίλι (46’ Αμπντούν), Καϊκούτ (62’ Γιουσούφ).

ΗΡΑΚΛΗΣ (Ν. Παπαδόπουλος): Χουάντερσον, Μπουκουβάλας, Σαραμαντάς, Μπαρτολίνι, Καρασαρλίδης, Ρομάνο, Μακρής (68’ Ζιαμπάρης), Κυριακίδης (46’ Μπουλούτ), Ιντζόγλου, Τσιλιανίδης (76’ Πασάς), Βέλλιος.