ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 752 φορές

Κανένα θέμα με Αμπντούν στη ΒΕΡΟΙΑ

Αρκετά είναι τα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών, τόσο σε γραπτό όσο και σε ηλεκτρονικό Τύπο, που αναφέρουν ότι ο Τζαμέλ Αμπντούν βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου από τη «Βασίλισσα του βορρά» μετά την άσχημη συμπεριφορά που έδειξε απέναντι στον προπονητή του στο ματς με τον Ολυμπιακό.

Μάλιστα, σημειώνουν ότι σε συνάντηση που είχε ο Αλγερινός μεσοεπιθετικός με τον πρόεδρο Θόδωρο Καρυπίδη, έπεσε στο τραπέζι και πρόταση για να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα του Άρη!

Οι άνθρωποι της ΠΑΕ ωστόσο διαψεύδουν κατηγορηματικά ότι συνέβη κάτι τέτοιο, τονίζοντας πως μετά την απολογία του ποδοσφαιριστή δεν υπήρξε καμία επαφή μεταξύ των δύο ανδρών και πως δεν έχει εκφραστεί καμία σκέψη για λύση της συνεργασίας, ούτε από την πλευρά της ομάδας αλλά ούτε και από αυτή του Αλγερινού άσσου.

Όπως τονίζουν μάλιστα, ο Αμπντούν μετά το μικροπρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε, έχει ενσωματωθεί εδώ και περίπου μια εβδομάδα στις προπονήσεις της «Βασίλισσας» και δείχνει ιδιαίτερα ορεξάτος, οπότε είναι στην διακριτική ευχέρεια του Γιώργου Γεωργιάδη για το αν θα τον χρησιμοποιήσει ή όχι στο δύσκολο ματς με τον Ηρακλή