ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1045 φορές

ΒΕΡΟΙΑ: Δεν μπόρεσε να κάνει την ανατροπή η Κ20 με Ηρακλή!

Απίστευτη εξέλιξη είχε το ματς μεταξύ των ομάδων Κ20 της ΒΕΡΟΙΑΣ και του Ηρακλή που διεξήχθη στο Ενωσιακό γήπεδο των Παλατιτσίων!

Οι φιλοξενούμενοι πήραν από νωρίς προβάδισμα δύο τερμάτων στην αναμέτρηση και ενώ όλα έδειχναν ότι θα έχουν εύκολη αποστολή, οι «κυανέρυθροι» μπήκαν ξανά στο ματς με τέρμα που πέτυχαν στο 82’ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Τούφα, μειώνοντας σε 1-2!

Μάλιστα, με τη συμπλήρωση 90 λεπτών κατάφεραν να φέρουν το ματς στα ίσια με τον Ρογγότη, αλλά τη στιγμή που βγήκαν μπροστά και τα έδωσαν όλα για τη μεγάλη ανατροπή, δέχθηκαν και τρίτο τέρμα και τελικά γνώρισαν την ήττα με 2-3!

Να σημειωθεί ότι στις καθυστερήσεις υπήρξε σύρραξη μεταξύ ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων, με τον διαιτητή να αναγκάζεται να αποβάλλει δύο παίκτες των φιλοξενουμένων και έναν των γηπεδούχων!

ΒΕΡΟΙΑ (Τερζής): Αργυρόπουλος, Παναγιωτίδης(46' Δημητριάδης), Τούφας(81' Ρογγότης), Ράδης(81' Ντάβιτς), Γιαννόπουλος, Παπαγεωργίου, Τσούχας, Παπαδόπουλος, Ναυρινιάδης, Ξόμπλιος, Μελικιώτης.

Ηρακλής: Ηλιάδης, Καλφούντζος, Κασαπίδης(58' Χαζούρης), Αβραμίδης, Τσότρας, Παναγιωτίδης(63' Μπικιάρης), Βλαχόπουλος, Συμεωνίδης, Δούμτσιος, Αμαραντίδης(89' Παπαγεωργίου), Μεζίνης.