ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 673 φορές

Ουσταμπασίδης: «Δεν είμαι ευχαριστημένος από τη μέχρι τώρα συγκομιδή»

Στο Μetropolis 95,5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο βοηθός του Γιώργου Γεωργιάδη, Νίκος Ουσταμπασίδης και μίλησε για το παιχνίδι της Δευτέρας με τον Ηρακλή, τη μέχρι τώρα συγκομιδή της ΒΕΡΟΙΑΣ, αλλά και για το τι πρέπει να προσέξει η «Βασίλισσα» απέναντι στους «κυανολεύκους». 

Για τον κακό απολογισμό στα εντός έδρας παιχνίδια: «Η δυναμική των αντιπάλων που παίξαμε ήταν τέτοια και δυστυχώς φέραμε αυτά τα αποτελέσματα. Όπως και ότι δεν βρίσκαμε εύκολα το δρόμο προς τα δίχτυα. Δε σημαίνει όμως ότι αξίζαμε να τα χάσουμε όλα. Έχουμε όμως ένα έξτρα κίνητρο τη Δευτέρα να πετύχουμε την πρώτη μας νίκη, γιατί ο Ηρακλής είναι ένας αντίπαλος που μπορούμε να κερδίσουμε, χωρίς να θέλουμε να υποτιμήσουμε την ιστορία και το μέγεθος της ομάδας».

Για ότι εκτός αποδίδει καλύτερα η ΒΕΡΟΙΑ: «Παίζουμε με αντιπάλους που είναι στη δυναμική της ομάδας. Οι περισσότερες ομάδες που παίζουν εκτός έδρας, παίζουν κλειστά, δίνουν χώρους και η γηπεδούχος είναι δύσκολο να επιτεθεί αυτό το συναντάμε στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Αυτά τα δύο δημιουργούν αυτή την κατάσταση».

Για τα δυνατά στοιχεία του Ηρακλή: «Φέτος ανέβηκε στην κατηγορία με αρκετούς νέους Έλληνες παίκτες χωρίς να έχουν την ανάλογη εμπειρία, που όμως έχουν όρεξη, φιλοδοξία, δίψα. Είναι μια ομάδα συμπαγής και στέκεται καλά στον αγωνιστικό χώρο. Εμείς κοιτάμε τη δικιά μας ομάδα και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε τη νίκη. Σε όλα τα παιχνίδια αν εξαιρέσουμε την Α.Ε.Κ. ήταν ανταγωνιστικός. Εμείς από την πλευρά μας θα προσπαθήσουμε να διεκδικήσουμε ότι μπορούμε μέχρι το τελευταίο λεπτό».

Για τη συγκομιδή της ΒΕΡΟΙΑΣ: «Δεν είμαι ευχαριστημένος και πιστεύω ότι θα μπορούσαμε να είχαμε 3-4 βαθμούς παραπάνω. Σε αυτό το πρωτάθλημα που παίζουμε, όταν χάνεις δύο ματς μένεις πολύ πίσω. Εμείς δεν πρέπει να ήμαστε ήσυχοι και να ζητάμε νέες επιτυχίες. Δε μας ικανοποιεί ότι δεν έχουμε καταφέρει να κερδίσουμε ακόμα μπροστά στον κόσμο μας».