ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1143 φορές

Μόνο το πέταλο του σταδίου Βέροιας για τους οπαδούς του Ηρακλή!

Πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τρίτης (17/11) στο Δημοτικό στάδιο Βέροιας η σύσκεψη για τα μέτρα τάξης του αγώνα της Δευτέρας (23/11, 19:30) με τον Ηρακλή.

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν ο Αστυνομικός Διευθυντής Ημαθίας, οι εκπρόσωποι της Superleague και της Δ.Ε.Α.Β και οι εκπρόσωποι των δύο ομάδων. 

Η ΠΑΕ Ηρακλής αιτήθηκε να παραλάβει τις θύρες 5 (πέταλο φιλοξενουμένων), θύρα 6 (κεντρική θύρα απέναντι απ' τα επίσημα), καθώς και μέρος της θύρας 4 (δίπλα από τα επίσημα)!!

Ωστόσο, η πλευρά της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ ήταν αρνητική στο συγκεκριμένο αίτημα και τόνισε πως μπορεί να χορηγήσει εισιτήρια για τις ανάγκες των οπαδών του Ηρακλή, μόνο στη θύρα 5, κάτι που σημαίνει ότι θα δοθεί ένας αριθμός 800 περίπου εισιτηρίων.

Να σημειωθεί, ότι η θέση της Αστυνομίας, δεδομένου του γεγονότος ότι οι φίλοι των «κυανόλευκων» υπολογίζεται να είναι περισσότεροι από τον αριθμό των διαθέσιμων εισιτηρίων, ήταν θετική στο να δοθεί δηλαδή και η θύρα 6, που μπορεί να φιλοξενήσει 1600 φιλάθλους.

Οι φίλοι του Ηρακλή που θα ακολουθήσουν την ομάδα στην πρωτεύουσα της Ημαθίας, θα έχουν στη διάθεσή τους ειδικό εκδοτήριο έξω από τη θύρα 5, ενώ αξίζει να τονισθεί ότι η ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ θα εκδώσει 4.500 εισιτήρια (θα υπάρξει σχετική ανακοίνωση από τους «κυανέρυθρους».

Φυσικά, στην σύσκεψη για τα μέτρα τάξης που θα γίνει την ημέρα του αγώνα (11 το πρωί), θα ξεκαθαρίσει το τοπίο όσον αφορά τον τελικό αριθμό εισιτηρίων που θα δοθεί στην πλευρά του Ηρακλή.

Όπως συμβαίνει σε ανάλογες περιπτώσεις, απαγορεύτηκε η οργανωμένη μετακίνηση των οπαδών του Ηρακλή, κι έτσι, όσοι επιθυμούν, θα μεταβούν στη γειτονική πόλη μεμονωμένα.