ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 766 φορές

Έφυγε με τον βαθμό της ισοπαλίας από τη Λιβαδειά η ΒΕΡΟΙΑ

Αήττητη σε ένα ακόμη εκτός έδρας παιχνίδι έμεινε η ΒΕΡΟΙΑ, η οποία αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 στην Λιβαδειά με τον τοπικό Λεβαδειακό, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ.

Η ομάδα του Γιώργου Γεωργιάδη, που στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα δεν έδειξε το καλό της αγωνιστικό πρόσωπο, προηγήθηκε στο σκορ στο πρώτο ημίχρονο με τον Μερεμπασβίλι αλλά στην επανάληψη οι γηπεδούχοι ανέβασαν την απόδοσή τους και πίεσαν την εστία του Λόπεζ, πετυχαίνοντας ένα τέρμα με αυτογκολ και χάνοντας ευκαιρίες για να πάρουν ακόμα και τη νίκη.

Αγωνιστικά, το πρώτο ημίχρονο ήταν μέτριο, με τους παίκτες των δύο ομάδων να κάνουν πολλά λάθη και να μην μπορούν να δημιουργήσουν επικίνδυνες καταστάσεις μπροστά στις δύο εστίες.

Η πρώτη καλή στιγμή στο ματς έγινε στο 10’ όταν οι Βεροιώτες βγήκαν στην αντεπίθεση με τον Άρτσε να καθυστερεί να πασάρει στον αφύλαχτο Μερεμπασβίλι, ο οποίος τελικά κλείστηκε και χάθηκε η ευκαιρία!

Στο 21’ οι γηπεδούχοι απάντησαν στις ευκαιρίες όταν μετά από σέντρα του Μίνγκα, ο Γιακουμάκης έπιασε την κεφαλιά αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ.

Λίγα λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 28’ οι «κυανέρυθροι» πήραν κεφάλι στο σκορ. Μετά από τραγικό λάθος του Μαχαίρα στον χώρο της μεσαίας γραμμής, ο Μερεμπασβίλι βρέθηκε σε θέση τετ-α-τετ με τον αντίπαλο γκολκίπερ και δεν έχασε την ευκαιρία να σκοράρει με κοντινό πλασέ γράφοντας το 0-1 για τη «Βασίλισσα»!

Μέχρι την λήξη του ημιχρόνου δεν έγινε κάτι ιδιαίτερο, με τους γηπεδούχους να προσπαθούν να φτάσουν στην ισοφάριση αλλά τους Βεροιώτες να τους κρατάνε μακριά από την περιοχή τους και να προσπαθούν για κάτι καλό στις αντεπιθέσεις.

Στην επανάληψη ο Λεβαδειακός μπήκε πολύ δυνατά πιέζοντας για ένα γρήγορο γκολ. Ωστόσο στο 46’ στάθηκε άτυχος με τον Μαχαίρα να βγάζει τη σέντρα από τα αριστερά, τον Γιακουμάκη να πιάνει αφύλαχτος τη σκαστή κεφαλιά, όμως η μπάλα να σταματάει στο δεξί δοκάρι του Λόπεζ, ο οποίος στην συνέχεια έδιωξε εντυπωσιακά με το δεξί χέρι πριν περάσει τη γραμμή!

Στο 49’ ο Λόπεζ μπλόκαρε ωραία την προσπάθεια του Μάντζιου, ενώ μετά το 50’ οι Βεροιώτες ισορρόπησαν το παιχνίδι και άρχισαν να βγαίνουν δειλά δειλά από την περιοχή τους, με τον Αρτσε να έχει ένα καλό σουτ του 70’ που πέρασε λίγο άουτ.

Στο 75’ ήταν η σειρά του Λεβαδειακού να ευνοηθεί από την τύχη. Μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Μάντζιος πήδηξε πιο ψηλά απ’ όλα και έπιασε την κεφαλιά, με τη μπάλα να βρίσκει πρώτα το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Λόπεζ, στην συνέχεια να χτυπάει στα πόδια του Ναζλίδη και να καταλήγει στα δίχτυα για το 1-1!

Από εκεί και μετά το ματς απέκτησε άγρια ομορφιά, με τους γηπεδούχους να έχουν δοκάρι στο 76’ σε μακρινό σουτ του Γιακουμάκη και τους Βεροιώτες να χάνουν  διπλή ευκαιρία τρία λεπτά αργότερα όταν ο γκολκίπερ του Λεβαδειακού απέκρουσε το σουτ του Μαγέφσκι έξω από την περιοχή και στην συνέχεια το τετ-α-τετ του Ναζλίδη!

Στα τελευταία λεπτά ο ρυθμός έπεσε με το τελικό σφύριγμα του διαιτητή Θάνου από τα Γρεβενά, ο οποίος έπαιξε έδρα και σε πολλές περιπτώσεις αδίκησε τη «Βασίλισσα», να βρίσκει τις δύο ομάδες ισόπαλες 1-1, παρά την πολύ μεγάλη ευκαιρία που έχασε στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων η ΒΕΡΟΙΑ με τους Μαραγκό και Κόλα να μη μπορούν να νικήσουν τον Βερέμκο!!

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Βερέμκο, Μιλιάζες (8’ λ.τ. Μανωλάς), Έντουιν, Στάθης, Τριποτσέρης, Φαβάλι, Νικολάου, Γιακουμάκης, Μάντζιος, Μίνγκας (85’ Ντομοβτσίσκι), Μαχαίρας (69’ Ρομέου).

ΒΕΡΟΙΑ: Λόπεζ, Μαλόν, Πούγγουρας, Εντζεγκέλε, Γιαννούλης, Μαραγκός, Άρτσε, Ναζλίδης (86’ Όστοϊτς), Μαγιέφσκι, Μερεμπασβίλι (59’ Γιουσούφ), Καϊκούτ (69’ Κόλα).

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Ο ΑΓΩΝΑΣ, ΜΕ ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ, ΣΤΗΝ «ΚΕΡΚΙΔΑ» ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ 09/11…