ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 2247 φορές

Δείχνει την ανθρωπιά του ο Θόδωρος Καρυπίδης

Σοβαρό πρόβλημα με την υγεία του αντιμετωπίζει ο πρώην ποδοσφαιριστής της ΒΕΡΟΙΑΣ και του Άρη, Νίκος Κυζερίδης, ο οποίος τα τελευταία χρόνια δίνει μια μεγάλη μάχη με την επάρατο νόσο.

Ο ίδιος, με πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε στο «Αθλητικό Μετρόπολις» είχε αναφερθεί στο πρόβλημα που αντιμετωπίζει κάνοντας έκκληση για βοήθεια, αφού περιμένει ακόμα μετά από χρόνια να εισπράξει μέρος των χρημάτων που του οφείλονται από τον Άρη. 

Το προσωπικό δράμα που βιώνει ο Νίκος Κυζερίδης, ευαισθητοποίησε πλήρως τον Θόδωρο Καρυπίδη, με τον πρόεδρο της «Βασίλισσας» που είναι παράλληλα και επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος του Άρη, να ενημερώνεται για την κατάσταση της υγείας του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή.

Μάλιστα, οι δύο άνδρες αναμένεται μέχρι τη Δευτέρα να έρθουν σε απευθείας επικοινωνία, με τον Θ. Καρυπίδη να προτίθεται να διαθέσει ένα σημαντικό οικονομικό ποσό, προκειμένου να βοηθήσει το Κυζερίδη, ο οποίος αυτή τη στιγμή βρίσκεται στη Γερμανία και ζει τον προσωπικό του «Γολγοθά», έχοντας την συμπαράσταση της συζύγου του και των τριών κοριτσιών τους.

Πρόκειται πραγματικά για μια αξιέπαινη κίνηση από τον ισχυρό άνδρα της «Βασίλισσας», που δείχνει πως η ανθρωπιά και η αλληλεγγύη πρέπει να είναι ειδικά στις ημέρες μας πάνω από όλα!