ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 934 φορές

ΒΕΡΟΙΑ: Τιμωρήθηκε ο Αμπντούν… που πονάει!

Απολογήθηκε στη διοίκηση της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ ο Τζαμέλ Αμπντούν, για τη συμπεριφορά του στον αγώνα με τον Ολυμπιακό και τιμωρήθηκε με χρηματικό πρόστιμο 2.500 ευρώ.

Ο Αλγερινός επιθετικός της «Βασίλισσας» αντέδρασε με άσχημο τρόπο στην απόφαση του προπονητή του να τον αντικαταστήσει στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και μάλιστα είπε και αρκετά «γαλλικά» στον Γεωργιάδη!

Ο Αμπντούν συναντήθηκε με τους κ.κ. Καρυπίδη και Βρύζα, δίνοντας εξηγήσεις, ενώ ζήτησε για μία ακόμη φορά συγγνώμη για την στάση του.

Πλέον, το θέμα θεωρείται λήξαν όμως ο πρώην ποδοσφαιριστής της Νότιγχαμ Φόρεστ δεν είναι σίγουρο ότι μπορεί να υπολογίζεται από τον προπονητή του για την εκτός έδρας αναμέτρηση της Κυριακής (08/11) με τον Λεβαδειακό, καθώς σήμερα Πέμπτη δεν προπονήθηκε, παραπονούμενος για πόνους στο δάχτυλο του ποδιού του.

Στα θετικά για τον 43χρονο τεχνικό είναι η επιστροφή του Στέλιου Μαραγκού που εξέτισε την ποινή του, όπως και τον Όστοϊτς και Κόλα που αποθεραπεύτηκαν. Κανονικά υπολογίζεται και ο Σάσα Καϊκούτ που προπονήθηκε κανονικά σήμερα, ενώ σίγουρος απών θα είναι ο Αμπντισαλάμ Ιμπραϊμ που αποβλήθηκε στο ματς με τον Ολυμπιακό.

Η προετοιμασία των «κυανέρυθρων» θα ολοκληρωθεί ουσιαστικά το πρωί της Παρασκευής (09/11) με προπόνηση που θα γίνει στο Δημοτικό στάδιο, ενώ το Σάββατο θα γίνει ένα χαλάρωμα και η αποστολή θα αναχωρήσει για την Λιβαδειά.