ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 776 φορές

ΒΕΡΟΙΑ: Την γλίτωσε φθηνά ο Καϊκούτ!

Με τον Σάσα Καϊκούτ στην αποστολή της θα αντιμετωπίσει την Κυριακή (08/11) η ΒΕΡΟΙΑ τον Λεβαδειακό στην πρωτεύουσα της Βοιωτίας.

Ο Βόσνιος επιθετικός, που δέχθηκε ένα αρκετά δυνατό χτύπημα από τον Κόλα πάνω σε μια φάση στην χθεσινή προπόνηση και μάλιστα πήγε να δημιουργηθεί παρεξήγηση μεταξύ των δύο παικτών αλλά τα πνεύματα ηρέμησαν με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων, δεν έχει τελικά κάτι το σοβαρό και σήμερα προπονήθηκε σε πιο χαλαρούς ρυθμούς, ενώ από αύριο Πέμπτη αναμένεται να μπει σε κανονικό πρόγραμμα.

Κατά τα λοιπά, ο Γιώργος Γεωργιάδης είδε όλους τους παίκτες του να παίρνουν μέρος στην πρωινή προπόνηση που έγινε στο αθλητικό κέντρου Ταγαροχωρίου, με εξαίρεση βέβαια τους μόνιμους απόντες Μπαλάφα και Βεργώνη, τον Νάστο που βρίσκεται στο στάδιο της αποθεραπείας και τον Καλί που ανεβάζει καθημερινά ρυθμούς και πολύ σύντομα θα τεθεί και πάλι στην διάθεση του προπονητή του.

Σίγουρος απών από το ματς της Λιβαδειάς θα είναι και ο Αμπντισαλάμ Ιμπραϊμ που αποβλήθηκε στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, ενώ επιστρέφει από τιμωρία ο Στέλιος Μαραγκός.

Η προετοιμασία των «κυανέρυθρων» θα συνεχιστεί το πρωί της Πέμπτης (05/11) με προπόνηση που θα γίνει και πάλι στο Ταγαροχώρι.