ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1209 φορές

Η απόλυτη... δικαιοσύνη από τον Μήτσιο!!! (video)

Φορώντας… ερυθρόλευκα γυαλιά σφύριξε ο διαιτητής Μήτσιος στο Σαββατιάτικο ματς της ΒΕΡΟΙΑΣ με τον Ολυμπιακό, αφήνοντας δικαιολογημένα με πολλά παράπονα τους γηπεδούχους!

Εκτός από τα δύο γκολ των Πειραιωτών, τα οποία ήταν αντικανονικά, ο ρέφερι από την Ήπειρο αδίκησε κατάφορα τη «Βασίλισσα» σε πολλές ακόμη φάσεις του αγώνα.

Χαρακτηριστική ήταν μια στιγμή προς το τέλος της αναμέτρησης, όπου υπήρξε επεισόδιο μεταξύ δύο αντιπάλων ποδοσφαιριστών, του Σιόβα και του Νέτο.

Όλα ξεκίνησαν από μία σύγκρουση για την διεκδίκηση της μπάλας, όπου ο παίκτης του Ολυμπιακού πάνω στην φάση χτύπησε με το χέρι στο πρόσωπο τον παίκτη της ΒΕΡΟΙΑΣ και σα να μην έφτανε αυτό του ζήτησε προκλητικά και τα ρέστα, χτυπώντας τον μάλιστα εκτός φάσης και χωρίς φυσικά να τον δουν οι διαιτητές!

Στην συνέχεια ο βραζιλιάνος ποδοσφαιριστή της «Βασίλισσας», όπως ήταν φυσικό, έγινε έξαλλος και απώθησε με τα χέρια του τον Σιόβα, με τους ψυχραιμότερους να σπεύδουν αμέσως για να τους χωρίσουν.

Ποιο ήταν το αποτέλεσμα όλων αυτών;; Να τρέξει προς το μέρος τους ο διαιτητής Μήτσιος και να τους δείξει από μία κίτρινη κάρτα, αποδίδοντας… την δική του δικαιοσύνη!!