ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 491 φορές

Γεωργιάδης: «Δεν αξιοποιήσαμε τις ευκαιρίες μας»

Ικανοποιημένος από την πολύ καλή απόδοση της ομάδας του ήταν μετά του τέλος του άτυχου αγώνα με τον Ολυμπιακό ο προπονητής της ΒΕΡΟΙΑΣ Γιώργος Γεωργιάδης.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο 43χρονος τεχνικός στην συνέντευξη Τύπου:

«Κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι, ιδιαίτερα στο πρώτο μέρος που είχαμε και τρεις κλασικές ευκαιρίες για να σκοράρουμε. Ακόμη και μετά το άτυχο γκολ που δεχθήκαμε, είχαμε μεγάλη ευκαιρία για να ισοφαρίσουμε. Πιστεύω πως θα μπορούσαμε να πάρουμε κάτι καλύτερο από το σημερινό ματς αλλά σταθήκαμε άτυχοι. Ο Ολυμπιακός εκτός από τα γκολ που πέτυχε δεν θυμάμαι να έκανε άλλη κλασική ευκαιρία. Το ευχάριστο για εμάς είναι ότι η ομάδα αποκτάει ταυτότητα, ανεβάζει στροφές και πιστεύω πως από εδώ και πέρα θα έχουμε καλύτερη παρουσία».

Σε ερώτηση για την διαιτησία: «Δεν θέλω να κάνω κάποιο σχόλιο, δεν θα αλλάξει κάτι. Δεν έχω δει τις φάσεις του αγώνα».

Για το αν ταιριάζουν μαζί οι Ναζλίδης και Καϊκούτ: «Ναι πιστεύω ότι ταιριάζουν. Δύσκολα πάντως θα αγωνιστούν ξανά όπως σήμερα. Ίσως παίξουν και οι δυο μπροστά. Στο σημερινό ματς ο Θωμάς κουράστηκε και γι αυτό αντικαταστάθηκε».

Για τις πολλές απουσίες στη μεσαία γραμμή: «Ξεκινήσαμε με σκοπό να έχουμε τους Βεργώνη και Μπαλάφα ως βασικούς, αλλά τους χάσαμε και τους δυο για αρκετό καιρό. Σήμερα χάσαμε και τον Ιμπραϊμ με κόκκινη. Είναι δύσκολα τα πράγματα με τόσες απουσίες σε μια συγκεκριμένη θέση».