ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 498 φορές

Σίλβα: «Μας δυσκόλεψε η ΒΕΡΟΙΑ»

Ο Ολυμπιακός συνέχισε το νικηφόρο σερί του στο πρωτάθλημα περνώντας με 2-0 από τη Βέροια, με τον προπονητή του Μάρκο Σίλβα να παρουσιάζεται ικανοποιημένος από την απόδοση των ποδοσφαιριστών του στο δεύτερο ημίχρονο.

«Η αλήθεια είναι ότι δεν ήμασταν καλοί στο πρώτο ημίχρονο. Μπήκαμε χωρίς ένταση στο παιχνίδι μας και δυσκολευόμασταν να βρούμε πολλούς χώρους. Βέβαια, σε αυτό οφείλεται και η καλή παρουσία του αντιπάλου μας που ήταν πιεστικός και δυνατός. Στο δεύτερο ημίχρονο ξέραμε ότι έπρεπε να νικήσουμε το παιχνίδι και να έχουμε ταχύτητα, δύναμη και ένταση. Μπήκαμε καλύτερα, οι ποδοσφαιριστές μας ήταν συγκεντρωμένοι και με αυτόν τον τρόπο κερδίσαμε», ήταν το σχόλιο του 38χρονου τεχνικού των Πειραιωτών.

Ερωτηθείς για το γεγονός ότι οι φίλοι του Ολυμπιακού φώναζαν μετά το τέλος του ματς το όνομά του, ο Πορτογάλος τεχνικός είπε: «Είναι ικανοποιημένοι οι φίλαθλοί μας και χαρούμενοι για την πορεία της ομάδας μέχρι τώρα. Ακόμα μία φορά ήρθαν εδώ και μας βοήθησαν. Τους αρέσει η ομάδα και τα αποτελέσματά μας. Είναι σημαντική η βοήθειά τους και την Τετάρτη σε ένα σημαντικό παιχνίδι για εμάς, θέλουμε να μας βοηθήσουν για να πάρουν την πρόκριση».

Σε ερώτηση πώς είδε τη ΒΕΡΟΙΑ, είπε: «Η ΒΕΡΟΙΑ ήταν όπως την περίμενα. Καλά οργανωμένη και δυνατή, μας δυσκόλεψε αρκετά. Το σίγουρο είναι ότι όλες οι ομάδες θέλουν να χαλάσουν το σερί μας».