ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 768 φορές

Έχασε από Ολυμπιακό και... Μήτσιο η ΒΕΡΟΙΑ!

Την ήττα με 2-0 γνώρισε η «Βασίλισσα» στο γήπεδό της από τον πρωταθλητή Ολυμπιακό, για την 9η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ.

Η ομάδα του Γιώργου Γεωργιάδη έπαιξε σαν ίσος προς ίσο τον μεγάλο αντίπαλό της, ο οποίος χρειάστηκε και την βοήθεια του διαιτητή Μήτσιου για να καταφέρει να κάμψει την αντίσταση των γηπεδούχων!

Ο ρέφερι από την Ήπειρο, δεν είδε το χέρι του Ιντέγε στο 1-0 του Ολυμπιακού (φωτο), ενώ έδωσε ανύπαρκτο φάουλ με το οποίο οι «ερυθρόλευκοι» διπλασίασαν τα τέρματά τους! Στην συνέχεια απέβαλε και τον Ιμπραϊμ με 2η κίτρινή ενώ λίγο νωρίτερα δεν είχε δει τίποτα στο «δολοφονικό» τάκλιν του Μποτία επάνω στον Γιαννούλη!

Αγωνιστικά, στο πρώτο μέρος οι Βεροιώτες ήταν αυτοί που είχαν τις πιο κλασικές ευκαιρίες για να ανοίξουν το σκορ, αλλά είτε από ατυχία είτε από αστοχία, είτε λόγω της ικανότητας του αντίπαλου τερματοφύλακα, δεν κατάφεραν να πετύχουν κάποιο τέρμα.

Στο 6’ ο Ρομπέρτο υποχρεώθηκε σε εκπληκτική επέμβαση αποκρούοντας σε κόρνερ το πλασέ του Καϊκούτ στην κίνηση. Στο 22’ ο Βόσνιος επιθετικός της «Βασίλισσας» έπιασε την κεφαλιά αλλά η μπάλα πέρασε μόλις δίπλα από το δεξί δοκάρι της εστίας του Ολυμπιακού, ενώ στο 28’ το σουτ του Ναζλίδη από καλή θέση είχε την ίδια τύχη!

Οι «ερυθρόλευκοι» διατήρησαν την κατοχή αλλά δεν κατάφεραν να απειλήσουν ιδιαίτερα την εστία του Λόπεζ, με εξαίρεση κάποιες στημένες φάσεις, αφού ήταν καλά μπλοκαρισμένοι και δεν μπορούσαν να βρουν κενούς χώρους.

Στο 5’ και στο 13’ ο Ισπανός πορτιέρο της ΒΕΡΟΙΑΣ απέκρουσε τις εκτελέσεις φάουλ του Φορτούνη, ενώ στο 37’ το σουτ του ίδιου παίκτη αποκρούστηκε από το κεφάλι του Πούγγουρα.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με νέα μεγάλη ευκαιρία για τη «Βασίλισσα»! Ήταν το 47ο λεπτό όταν ο Άρτσε πάσαρε στον Μαγιέφσκι, αυτός σούταρε από πολύ καλή θέση με τη μπάλα να περνάει λίγο άουτ!

Μετά το 50’ οι «ερυθρόλευκοι» πίεσαν περισσότερο την εστία της ΒΕΡΟΙΑΣ και στο 55’ ευτύχησαν να προηγηθούν στο σκορ με την βοήθεια της τύχης αλλά και του διαιτητή!! Ο Ερνάνι έβγαλε σέντρα από τα αριστερά, ο Λόπεζ προσπάθησε αποτυχημένα να απομακρύνει με τα πόδια, η μπάλα χτύπησε πάνω στον Ιντέγε που ακολουθούσε την φάση και κατέληξε στα δίχτυα για το 1-0. Ωστόσο πριν μπει στα δίχτυα η μπάλα βρήκε καθαρά στο χέρι του σκόρερ, κάτι που δεν είδαν ούτε ο διαιτητής ούτε ο βοηθός του!!

Λίγα λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 62’ οι «ερυθρόλευκοι» βρέθηκαν κοντά στο 0-2 όμως το σουτ του Ιντέγε έφυγε μόλις άουτ, για να απαντήσουν 4 λεπτά μετά οι Βεροιώτες με το «βολ πλανέ» του Μαγιέφσκι να φεύγει λίγο άουτ.

Στο 74’ η νίκη του Ολυμπιακού «κλείδωσε», μετά από μία ακόμη λανθασμένη υπόδειξη του διαιτητή εις βάρος της ΒΕΡΟΙΑΣ! Ο Μήτσιος υπέδειξε χέρι που μόνο αυτός είδε στον Πούγγουρα λίγο έξω από την περιοχή και ο Ντουρμάζ με εκπληκτική εκτέλεση φάουλ έστειλε τη μπάλα να βρει πρώτα το αριστερό δοκάρι του Λόπεζ και στην συνέχεια να καταλήξει στα δίχτυα του για το 0-2!

Στην συνέχεια οι Βεροιώτες προσπάθησαν για να πετύχουν ένα γκολ και να ξαναμπούν στο ματς αλλά στο 84’ το σουτ του Νέτο σταμάτησε και πάλι στον Ρομπέρτο, ενώ στο 87’ ο ρέφερι απέβαλε τον Ιμπραϊμ για μαρκάρισμα σε αντίπαλο και ουσιαστικά εκεί τελείωσε το παιχνίδι!

ΒΕΡΟΙΑ: Λόπεζ, Μαλόν, Πούγγουρας, Εντζεγκέλε, Γιαννούλης, Άρτσε (71’ Σιόντης), Ιμπραϊμ, Ναζλίδης (62’ Νέτο), Μαγιέφσκι, Αμπντούν (75’ Μερεμπασβίλι), Καϊκούτ.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Ρομπέρτο, Ελαμπντελαουί, Μποτία, Σιόβας, Μαζουακού, Κασάμι, Μιλιβόγεβιτς, Πάρντο (46’ Ερνάνι), Φορτούνης (83’ Φινμπόγασον), Σεμπά (72’ Ντουρμάζ), Ιντέγε.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Ο ΑΓΩΝΑΣ, ΜΕ ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ, ΣΤΗΝ «ΚΕΡΚΙΔΑ» ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ 02/11…