ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 862 φορές

Βεργώνης στο kerkidasport: «Αισθάνομαι πολύ καλά»

Ο μεγάλος άτυχος της φετινής ΒΕΡΟΙΑΣ (μαζί με τον Σωτήρη Μπαλάφα), ήταν ο αρχηγός της, Αλέξανδρος Βεργώνης, ο οποίος στο εκτός έδρας ματς με τον Πανιώνιο υπέστη ρήξη αχίλλειου τένοντα και θα απουσιάσει για μεγάλο χρονικό διάστημα από τις υποχρεώσεις της ομάδας του.

Ο έμπειρος Βεροιώτης μέσος, που στο παρελθόν έχει περάσει κι άλλους σοβαρούς τραυματισμούς στην καριέρα του, υποβλήθηκε την Δευτέρα (26/10) σε επιτυχημένη επέμβαση στο νοσοκομείο «Άγιος Λουκάς» της Θεσσαλονίκης.

Από το… κρεβάτι του πόνου μίλησε στο kerkidasport.gr για τη νέα άτυχη στιγμή της ποδοσφαιρικής καριέρας του, δείχνοντας αισιόδοξος και αποφασισμένος να ξεπεράσει και αυτή την περιπέτεια που του έτυχε ώστε να επανέλθει ακόμα πιο δυνατός στους αγωνιστικούς χώρους.

«Δυστυχώς η ατυχία μου δεν μου επέτρεψε να χαρώ με τους συμπαίκτες μου το τρίτο φετινό μας εκτός έδρας τρίποντο. Η επέμβαση στην οποία υποβλήθηκα ήταν επιτυχημένη και αισθάνομαι πολύ καλά αυτή τη στιγμή. Πιθανόν αύριο να βγω και από το νοσοκομείο», ανέφερε ο 29χρονος αρχηγός της «Βασίλισσας».

Να σημειωθεί ότι οι γιατροί εμφανίζονται αισιόδοξοι για την μετεγχειρητική πορεία του Βεργώνη και δεν αποκλείουν η επιστροφή του στα γήπεδα να γίνει αρκετά νωρίτερα απ’ ότι αρχικά είχε εκτιμηθεί!