ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 595 φορές

Μαραγκός: «Πρέπει να αρχίσουμε να κερδίζουμε και εντός έδρας»

Στο Αθλητικό Μετρόπολις 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο μεσοαμυντικός της ΒΕΡΟΙΑΣ, Στέλιος Μαραγκός και μίλησε για τη νίκη της ομάδας του επί του Πανιώνιου, για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό αλλά και για την διπλή ιδιότητα του Καρυπίδη.

Για τη νίκη της ομάδας του: «Σίγουρα ήταν μια μεγάλη νίκη, γιατί είχαμε κάποια ανεπιτυχή αποτελέσματα στην έδρα μας. Υπάρχει το παράδοξο ότι κερδίζουμε μόνο εκτός έδρας. Θεωρώ πως είναι εντελώς συγκυριακό αυτό και μην ξεχνάτε ότι εμείς παίζαμε με μεγάλες ομάδες στην έδρα μας μέχρι τώρα».

Για το αν η διαφορά την κάνει η έδρα: «Θέλουμε να κερδίζουμε εντός έδρας και ελπίζουμε να ξεκινήσουμε να το πραγματοποιούμε και αυτό από εδώ και πέρα».

Για το εντός έδρας αήττητο των 15 αγώνων του Πανιώνιου: «Αυτό κάνει ακόμα πιο μεγάλη τη νίκη μας».

Για τη ψυχολογία του ίδιου για τον τραυματισμό του Βεργώνη: «Είναι πολύ στενάχωρο να τραυματίζεται ένας συμπαίκτης σου. Μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Μπαλάφα, αυτός του Αλέξη είναι εξίσου σοβαρός μιας και θα μείνει εκτός για περίπου 6 μήνες. Είναι πολύ σοβαρός ο τραυματισμός στον αχίλλειο τένοντα και του ευχόμαστε όλοι περαστικά».

Για το αν θυσιάζουν το θέαμα για τους βαθμούς: «Εμείς προσπαθούμε να παίξουμε και καλό ποδόσφαιρο, αλλά καμιά φορά δεν έρχονται τα αποτελέσματα έτσι. Αναγκαστήκαμε να παίξουμε πιο σφιχτά στην άμυνα γιατί θέλαμε το θετικό αποτέλεσμα μέσα σε μια δύσκολη έδρα».

Για τον ερχόμενο αγώνα με τον Ολυμπιακό: «Θα παίξουμε για τη νίκη, πρέπει κάποια στιγμή να κερδίσουμε εντός έδρας και αν γίνει αυτό με τον Ολυμπιακό θα είναι τεράστια επιτυχία».

Για τη διπλή ιδιότητα του Καρυπίδη: «Είναι παρών σε όλα τα παιχνίδια, πληρωνόμαστε στην ώρα μας και όλα λειτουργούν κανονικά. Έχει γίνει καθημερινότητα πλέον για εμας αυτό. Δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας».

Για τον κόσμο της ΒΕΡΟΙΑΣ: «Δεν είναι ωραία εικόνα να έχει λίγο κόσμο το γήπεδο ή να έχει περισσότερο κόσμο άλλων ομάδων στα μεγάλα ματς. Αυτό σίγουρα είναι μια τακτική της διοίκησης που δίνει στον αντίπαλο όσα εισιτήρια ζητήσει. Δεν μπορώ να πω κάτι ιδιαίτερο για τους φιλάθλους μιας και κατάγομαι από τη Βέροια. Θα πρέπει να προσπαθήσουμε ακόμα περισσότερα για να ξανακερδίσουμε τους φιλάθλους μας και να τους φέρουμε πίσω στο γήπεδο».