ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 915 φορές

Χάνει την χρονιά ο άτυχος Βεργώνης - Προβλήματα για άλλους δύο

Ο σοβαρός τραυματισμός του Αλέξανδρου Βεργώνη επισκίασε την σπουδαία νίκη που πέτυχε η ΒΕΡΟΙΑ στη Νέα Σμύρνη απέναντι στον Πανιώνιο και δεν επέτρεψε στους ανθρώπους της ομάδας να την χαρούν όπως θα έπρεπε.

Ο αρχηγός της «Βασίλισσας» αποχώρησε τραυματίας λίγο πριν το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου και αντικαταστάθηκε από τον Μαραγκό, με τις πρώτες εκτιμήσεις να δείχνουν ρήξη αχίλλειου τένοντα. Μάλιστα, ο 29χρονος άσος επέστρεψε εσπευσμένα στην πρωτεύουσα της Ημαθίας μετά το ματς (η αποστολή παρέμεινε για το ματς Κυπέλλου της Τετάρτης με τον Ατρόμητο) και οι εξετάσεις που υποβλήθηκε το πρωί της Δευτέρας επιβεβαίωσαν ότι υπέστη ολική ρήξη αχίλλειου τένοντα στο αριστερό πόδι.

Έτσι, εισήχθη άμεσα στο νοσοκομείο «Άγιος Λουκάς» της Θεσσαλονίκης όπου και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση από τον ιατρό κ. Παπακώστα, ενώ σύμφωνα με τους πρώτους υπολογισμούς θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για 6-8 μήνες, κάτι που σημαίνει ότι θα χάσει το υπόλοιπο της χρονιάς!

Είναι η πέμπτη φορά που ο Αλέξης Βεργώνης στέκεται τρομερά άτυχος στην καριέρα του, αφού έχει αντιμετωπίσει αρκετούς σοβαρούς τραυματισμούς μέχρι τώρα (χιαστούς, μηνίσκο, κοιλιακούς και τένοντα άλλη μία φορά όταν αγωνιζόταν στην Λάρισα). Ωστόσο τους έχει ξεπεράσει με επιτυχία και όλοι πιστεύουν ότι και αυτή τη φορά θα τα καταφέρει και θα βγει νικητής από αυτή την περιπέτεια. Του ευχόμαστε ολόψυχα καλή ανάρρωση!

Ιδιαίτερα στενοχωρηνένος εμφανίστηκε και ο προπονητής της ΒΕΡΟΙΑΣ, Γιώργος Γεωργιάδης, ο οποίος στη συνέντευξη Τύπου αμέσως μετά το ματς, ευχήθηκε περαστικά και ταχεία ανάρρωση στον ποδοσφαιριστή του. 

Προβλήματα και με Αμπντούν, Κόλα!

Στην Αθήνα παραμένει, όπως προαναφέραμε, η αποστολή της «Βασίλισσας» ενόψει του αγώνα της Τετάρτης (28/10, 15:00) για το Κύπελλο Ελλάδας κόντρα στον Ατρόμητο.

Οι ποδοσφαιριστές του Γιώργου Γεωργιάδη προπονήθηκαν την Δευτέρα (26/10) στο βοηθητικό γήπεδο της Καλλιθέας στην περιοχή της Βάρης. Το πρόγραμμα περιελάμβανε αποκατάσταση για όσους αγωνίστηκαν ως βασικοί στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο και κανονική προπόνηση για όλη την υπόλοιπη αποστολή.

Στο ιατρικό δελτίο, μαγνητική θα κάνουν σήμερα στην Αθήνα, ώστε να διαπιστωθεί η σοβαρότητα της κατάστασή τους, τόσο ο Τζαμέλ Αμπντούν που έχει οίδημα στον έσω πλατύ δεξιό τετρακέφαλο, όσο και ο Ρότζερς Κόλα λόγω πιθανής θλάσης.