ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 482 φορές

Γιαννούλης: «Ψυχολογική τόνωση η νίκη επί του Πανιωνίου»

Ο νεαρός μεσοαμυντικός της ΒΕΡΟΙΑΣ Δημήτρης Γιαννούλης υποστήριξε πως το σημαντικό για τη «Βασίλισσα» είναι οι τρεις βαθμοί που πήρε κόντρα στον Πανιώνιο και στάθηκε στην αναγκαιότητα να πετύχουν νίκες και εντός έδρας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Η νίκη αυτή και με τον τρόπο που ήρθε αποτελεί μεγάλη ψυχολογική τόνωση για εμάς. Αυτό που κρατάμε είναι οι τρεις βαθμοί και κοιτάμε το κάθε ματς ξεχωριστά, ώστε να κάνουμε μια καλή πορεία στο φετινό πρωτάθλημα».

Για το ότι η ομάδα του δεν είχε καλή ανάπτυξη στο ματς: «Σίγουρα είναι κάτι που μας προβληματίζει αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι παίζαμε σε μια δύσκολη έδρα. Δώσαμε βάρος στο να κρατήσουμε το μηδέν παθητικό και ξέραμε ότι με την ποιότητα που έχουμε μπροστά θα έρθει κάποια στιγμή το γκολ, όπως και έγινε».

Για το ότι η ομάδα τα πάει καλύτερα μακριά από την έδρα της: «Ίσως να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι στα εκτός έδρας ματς. Σίγουρα αυτό θα πρέπει να το δουλέψουμε και να το διορθώσουμε, γιατί οι εντός έδρας βαθμοί είναι πολύ σημαντικοί. Βέβαια μέχρι τώρα είχαμε και κάποια δύσκολα παιχνίδια στην έδρα μας αλλά αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία».