ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 580 φορές

Ναζλίδης: «Την χρειαζόμασταν αυτή τη νίκη»

Ο Θωμάς Ναζλίδης σε δηλώσεις του στην κάμερα των καναλιών Novasports στάθηκε στην ψυχολογική ώθηση που θα δώσει στους παίκτες της ΒΕΡΟΙΑΣ η νίκη επί του Πανιωνίου, ωστόσο τόνισε πως θα πρέπει να πετύχουν θετικά αποτελέσματα και εντός έδρας.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο χρυσός σκόρερ της «Βασίλισσας» στο ματς της Νέας Σμύρνης:

«Η νίκη στο σημερινό παιχνίδι είναι τεράστια επιτυχία για την ομάδα μας, κυρίως στον ψυχολογικό τομέα. Την θέλαμε πολύ και την χρειαζόμασταν αυτή τη νίκη. Το γκολ ήρθε κυριολεκτικά στο τελευταίο λεπτό του αγώνα και αυτό μας δίνει ακόμα περισσότερη ψυχολογία. Ωστόσο δεν θα πρέπει να μείνουμε σ’ αυτό το παιχνίδι αλλά να συνεχίσουμε γιατί ήμαστε ακόμα υπάρχει πολύς δρόμος στο πρωτάθλημα».

Για το ότι η ΒΕΡΟΙΑ τα πηγαίνει καλύτερα στα εκτός έδρας παιχνίδια: «Αυτό είναι το παράξενο, σίγουρα δεν είναι προτέρημα αλλά είναι κάτι που θα πρέπει να διορθώσουμε. Θα πρέπει να εκμεταλλευθούμε την έδρα μας αν θέλουμε να έχουμε μια καλύτερη πορεία στο φετινό πρωτάθλημα. Σίγουρα οι εκτός έδρας βαθμοί είναι πολύ σημαντικοί, αλλά η ομάδα θα πρέπει να κάνει και εντός έδρας νίκες αν θέλει να πετύχει τους στόχους της».