ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 816 φορές

«Έκλεψε» το τρίποντο η ΒΕΡΟΙΑ στη Νέα Σμύρνη!!

Ένα ακόμη σπουδαίο διπλό πέτυχε η ΒΕΡΟΙΑ, η οποία στο τελευταίο λεπτό απέδρασε με τους τρεις βαθμούς από τη Νέα Σμύρνη, νικώντας με 1-0 τον Πανιώνιο, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ!

Η ομάδα του Γιώργου Γεωργιάδη ήταν καλή από τη μέση και πίσω, κρατώντας χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία το μηδέν στην άμυνά της, όμως από τη μέση και μπροστά ήταν τελείως ακίνδυνη και δεν ανησύχησε σε κανένα σημείο του αγώνα τον τερματοφύλακα του Πανιωνίου! Ωστόσο ευτύχησε στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων να πετύχει το χρυσό γκολ με τον Ναζλίδη και να πάρει το πολύτιμο τρίποντο!

Πάντως, το ματς επισκιάστηκε από τον σοβαρό τραυματισμό του αρχηγού της «Βασίλισσας» Αλέξη Βεργώνη, ο οποίος στάθηκε για μία ακόμη φορά άτυχος στην καριέρα του και λίγα λεπτά πριν την λήξη του ημιχρόνου έπειτα από μια ανύποπτη φάση, αποχώρησε από το γήπεδο με ρήξη αχίλλειου τένοντα!!

Αγωνιστικά, το πρώτο ημίχρονο ήταν κακό, με τις δύο ομάδες να κάνουν πολλά λάθη στον χώρο της μεσαίας γραμμής και τις φάσεις μπροστά στις δύο εστίες να είναι μετρημένες στα δάχτυλα.

Οι Βεροιώτες είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων στο μεγαλύτερο μέρος του 45λέπτου αλλά ήταν ακίνδυνοι μπροστά, ενώ από την πλευρά τους οι γηπεδούχοι είχαν 1-2 καλές στιγμές χωρίς να ανησυχήσουν ιδιαίτερα τον Λόπεζ.

Στο 14’ ο Μπακασέτας έβγαλε την σέντρα - σουτ από αριστερά, η μπάλα πήρε περίεργη κατεύθυνση και ο γκολκίπερ της «Βασίλισσας» έδιωξε σε κόρνερ. Στο 37’ το μακρινό σουτ του Σιώπη κατέληξε στην αγκαλιά του Λόπεζ, ενώ στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους ο Καραμάνος σούταρε από το ύψος της περιοχής αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ.

Λίγα λεπτά πριν τη λήξη του ημιχρόνου ο Γιώργος Γεωργιάδης προχώρησε σε αναγκαστική αλλαγή, αφού ο Βεργώνης τραυματίστηκε σοβαρά όπως προαναφέραμε και αποχώρησε από το ματς δίνοντας την θέση του στον Μαραγκό!

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και στο 53’ το δυνατό σουτ του Μπακασέτα από πλάγια θέση αριστερά και μέσα στην περιοχή, πέρασε δίπλα από το δεξί δοκάρι του Λόπεζ, ενώ στο 65’ ο Λόπεζ απέκρουσε δύσκολα το σουτ του Μπουμάλ.

Στο 70’ η πρώτη απειλητική επίσκεψη των φιλοξενούμενων στα καρέ του Πανιωνίου όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Νέτο από δεξιά, ο Ναζλίδης έπιασε την κεφαλιά αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ.

Στο τελευταίο 20λεπτο οι δύο ομάδες προσπάθησαν ανορθόδοξα να πετύχουν κάτι καλό αλλά δεν τα κατάφεραν, ώσπου ήρθε η φάση του 93ου λεπτού, όταν ο Γιουσούφ έκανε το σουτ από δεξιά, ο Ναζλίδης έβαλε την προβολή και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Παπαδόπουλου, δίνοντας το έναυσμα για έξαλλους πανηγυρισμούς στον βεροιώτικο πάγκο!!

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Παπαδόπουλος, Οικονόμου, Μπακασέτας (79’ Χαλκιαδάκης), Μπουμάλ, Χατζηισαϊας, Κόρμπος, Σιώπης, Βλάχος, Καραμάνος (67’ Βιγιάλμπα), Τασουλής, Ανσαριφάρντ. 

ΒΕΡΟΙΑ (Γιώργος Γεωργιάδης): Λόπεζ, Μαλόν, Πούγγουρας, Εντζεγκέλε, Γιαννούλης, Ιμπραϊμ, Βεργώνης (45’ λ.τ. Μαραγκός), Νέτο (87’ Μαγιέφσκι), Αμπντούν (59’ Γιουσούφ), Ναζλίδης, Κόλα.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Ο ΑΓΩΝΑΣ, ΜΕ ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ, ΣΤΗΝ «ΚΕΡΚΙΔΑ» ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ 26/10…