ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 829 φορές

Νέα εντός έδρας ήττα για τη ΒΕΡΟΙΑ από τον Ατρόμητο!

Άλλη μία εντός έδρας ήττα γνώρισε στο φετινό πρωτάθλημα η «Βασίλισσα», η οποία έχασε και από τον Ατρόμητο με 1-0 στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ.

Η ομάδα του Γιώργου Γεωργιάδη αντιμετώπισε και πάλι αρκετά προβλήματα στην ανάπτυξή της, ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο, ενώ δέχθηκε ένα γκολ στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους από δικά της λάθη, στο οποίο στην συνέχεια δεν κατάφερε να απαντήσει παρά τις προσπάθειες των παικτών της.

Ο αγώνας ξεκίνησε με πολύ καλό ρυθμό και τις δύο ομάδες να ψάχνουν από την αρχή το γκολ. Οι φιλοξενούμενοι ήταν ανώτεροι και στο 6’ έχασαν την πρώτη τους μεγάλη ευκαιρία, όταν ο Λε Ταλέκ από ελεγχόμενη θέση οφσάιντ βγήκε τετ-α-τετ με τον Λόπεζ, μετά απο πάσα του Μπρίτο, αλλά το πλασέ του αποκρούστηκε σωτήρια σε κόρνερ από τον γκολκίπερ της «Βασίλισσας»!

Ένα λεπτό αργότερα ο Aμπντούν έβγαλε για τον Μερεμπασβίλι, που όμως κόπηκε από τον Κιβρακίδη πριν εκτελέσει, ενώ στο 12’ το σουτ του Γεωργιανού μεσοεπιθετικού της «Βασίλισσας» αποκρούστηκε από τον Ουσέρο.

Στο 16’ οι Βεροιώτες έφτασαν κοντά στο γκολ αλλά ο Γκορμπούνοφ είπε όχι στην απευθείας εκτέλεση φάουλ του Καϊκούτ, ενώ στο 20’ ήρθε η απάντηση από τον Λόπεζ που απέκρουσε σωτήρια το κοντινό σουτ του Μπρίτο!

Οι Περιστεριώτες συνέχισαν να πιέζουν και στο 29’ έχασαν νέα μεγάλη ευκαιρία όταν ο Γκαρσία από αριστερά, ολομόναχος στη μικρή περιοχή ο Μπρίτο, που στέλνει τη μπάλα στο δεξί δοκάρι του Λόπεζ!

Στην συνέχεια οι «κυανέρυθροι» ισορρόπησαν το παιχνίδι και στο 30’ είχαν πολύ καλή ευκαιρία για να σκοράρουν όταν ο Αμπντούν πήρε όμορφα από τον Μαγέφσκι τη μπάλα και βγήκε μόνος του αλλά ο Γκορμπούνοφ απέκρουσε σωτήρια, ενώ στο 44’ το σουτ του Σιόντη από καλή θέση έφυγε άουτ.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με γκολ από τα αποδυτήρια για τον Ατρόμητο! Ο Μαραγκός έκανε λάθος γύρισμα, στο ύψος της περιοχής, οι φιλοξενούμενοι έκλεψαν και ο Λε Ταλέκ που έγινε αποδέκτης της μπάλας, πλάσαρε εύστοχα τον Λόπεζ για το 0-1!

Οι Βεροιώτες προσπάθησαν στην συνέχεια για την ισοφάριση και στο 60’ έχασαν τριπλή ευκαιρία όταν οι Ναζλίδης και Μερεμπασβίλι έκαναν σουτ που κοντραρίστηκαν, ενώ το τρίτο από τον δεύτερο τελικά πέρασε άουτ!

Στο 67’ το σουτ του Αμπντούν λίγο έξω από την περιοχή έφυγε λίγο δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Γκορμπούνοφ, ενώ στο 76’ νέο σουτ του Αλγερινού άσσου της ΒΕΡΟΙΑΣ αποκρούστηκε την τελευταία στιγμή από σώματα αμυντικών, ενώ στην συνέχεια το σουτ του Βεργώνη πέρασε λίγο άουτ.

Οι φιλοξενούμενοι διατήρησαν τον έλεγχο του ρυθμού μέχρι το τελικό σφύριγμα του διαιτητή Σιδηρόπουλου και πανηγύρισαν ένα σημαντικό τρίποντο που τους δίνει ανάσα για την συνέχεια του πρωταθλήματος.

ΒΕΡΟΙΑ (Γεωργιάδης): Λόπεζ, Σιόντης, Πούγγουρας, Μαραγκός, Γιαννούλης, Ιμπραΐμ, Βεργώνης, Αμπντούν, Μαγέφσκι (55’ Κόλα), Μερεμπασβίλι (65’ Γιουσούφ), Καϊκούτ (55’ Ναζλίδης).

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Γρηγορίου): Γκορμπούνοφ, Φυτανίδης, Μπρίτο (62’ Στόιτσεφ), Ουσέρο, Ναπολεόνι, Λε Ταλέκ, Γοδόι, Κιβρακίδης (66’ Ούμπιδες), Μπιτόλο (82’ Κούρος), Λαζαρίδης, Γκαρσία.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Ο ΑΓΩΝΑΣ, ΜΕ ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ, ΣΤΗΝ «ΚΕΡΚΙΔΑ» ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ 19/10…