ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1072 φορές

Στην Γκάνα ο Βρύζας - Τα πρώτα μεταγραφικά ονόματα!

Παράταση πήρε το φιλικό που θα έδινε στην Γκάνα η ΒΕΡΟΙΑ. Η «Βασίλισσα» θα τεθεί τελικά αντιμέτωπη με την Ασάντε Κοτόκο στις 15 Νοεμβρίου, όπως ανακοίνωσε η Αφρικανική ομάδα μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της.

Μάλιστα, ο τεχνικός διευθυντής της «Βασίλισσας» Ζήσης Βρύζας βρίσκεται ήδη στην πόλη Κουμάσι για να ρυθμίσει τις τελευταίες λεπτομέρειες με τους ανθρώπους της Κοτόκο και στην συνέχεια να παραχωρήσουν συνέντευξη Τύπου για το παιχνίδι. 

Όπως αναφέρει στην ιστοσελίδα της η ομάδα από την Γκάνα: «Την Τετάρτη (14/10) θα δοθεί συνέντευξη Τύπου στο ξενοδοχείο "Golden Tulip Hotel", όπου θα γίνουν γνωστές οι λεπτομέρειες του φιλικού. Το παρών θα δώσει και ο τεχνικός διευθυντής της ΒΕΡΟΙΑΣ, Ζήσης Βρύζας».

Τα πρώτα ονόματα

Τα πρώτα ονόματα υποψήφιων μεταγραφικών στόχων της «Βασίλισσας» για την περίοδο του Ιανουαρίου είδαν αυτές τις ημέρες το φως της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με τα όσα γράφτηκαν, οι «κυανέρυθροι» ενδιαφέρονται για τους Μαλεζά, Κοροβέση και Γκολάσα που δεν υπολογίζονται τη δεδομένη χρονική στιγμή από τον προπονητή του Π.Α.Ο.Κ. Ιγκόρ Τούντορ.

Παράλληλα, δεν αποκλείεται να αναθερμανθεί και η περίπτωση δανεισμού του Μοχάμεντ Μπεν, ο οποίος λόγω του σοβαρού τραυματισμού του δεν φαίνεται να βρίσκεται για φέτος στα πλάνα του προπονητικού επιτελείου του Ολυμπιακού!