ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1125 φορές

ΒΕΡΟΙΑ: Αναβλήθηκε το ταξίδι στην Γκάνα!

Τελικά δεν θα πραγματοποιηθεί το ταξίδι της ΒΕΡΟΙΑΣ στην Γκάνα για το φιλικό που θα έδινε με την Ασάντε Κοτόκο!

Στις 22 Σεπτεμβρίου η Αφρικανική ομάδα είχε ανακοινώσει μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ότι συμφώνησε με τη «Βασίλισσα» για εντός έδρας φιλικό παιχνίδι, με το οποίο θα εορταστεί η 80ή επέτειός της ομάδας από την Αφρική. Το ματς, σύμφωνα με την ανακοίνωση που είχε εκδοθεί, ήταν προγραμματισμένο για τις 11 Οκτωβρίου στην πόλη Κουμάσι.

Ωστόσο, από τους ανθρώπους της Βεροιώτικης ΠΑΕ έγινε γνωστό ότι οι «κυανέρυθροι» δεν είχαν συμφωνήσει οριστικά για την διεξαγωγή αυτού του φιλικού (γι’ αυτό και δεν έβγαλαν κάποια ανακοίνωση) και όλο αυτό το διάστημα βρίσκονταν σε συζητήσεις με τους ιθύνοντες της Κοτόκο.

Τελικά, αποφασίστηκε πως το καλύτερο για την ομάδα θα είναι να αποφύγει αυτή τη μεγάλη ταλαιπωρία (πάνω από 10 ώρες ταξιδιού) εν μέσω πρωταθλήματος και έτσι ειδοποιήθηκαν οι άνθρωποι του Αφρικανικού συλλόγου για την αναβολή, ενώ δόθηκε «ραντεβού» για την διεξαγωγή ενός φιλικού μεταξύ των δύο ομάδων στο προσεχές μέλλον.

Πλέον οι ιθύνοντες της «Βασίλισσας» βρίσκονται σε αναζήτηση αντιπάλου για φιλικό παιχνίδι εντός των συνόρων για το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, ώστε να εκμεταλλευθούν την διακοπή του πρωταθλήματος λόγω των αγώνων της Εθνικής ομάδας για τα προκριματικά του Euro 2016.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, το πρόγραμμα για τους «κυανέρυθρους» περιελάμβανε προπόνηση αποκατάστασης τη Δευτέρα (05/10) στη Μυτιλήνη για την αποστολή, η οποία στη συνέχεια επέστρεψε στη βάση της.

Την Τρίτη (06/10) δόθηκε ρεπό για να ξεκουραστούν οι ποδοσφαιριστές, ενώ οι προπονήσεις θα συνεχιστούν από το απόγευμα της Τετάρτης (07/10), με μοναδικούς απόντες τον διεθνή με την Εθνική Γεωργίας, Γκιόργκι Μερεμπασβίλι και τον αδειούχο Αμπντισαλάμ Ιμπραϊμ.