ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 875 φορές

Απέδρασε με το διπλό από την Καλλονή η «Βασίλισσα»

Σπουδαίο διπλό πήρε η «Βασίλισσα του βορρά» στη Μυτιλήνη από την ΑΕΛ Καλλονής, επιστρέφοντας με τον καλύτερο τρόπο στα νικηφόρα αποτελέσματα!

Η ομάδα του Γιώργου Γεωργιάδη, παρουσιάζοντας το καλό της πρόσωπο κυρίως στο δεύτερο μέρος, πέτυχε σπουδαία νίκη με λυτρωτές τους Μερεμπασβίλι και Αμπντούν στο φινάλε του αγώνα!

Οι γηπεδούχοι μπήκαν φουριόζοι στον αγωνιστικό χώρο και μόλις στο 13ο δευτερόλεπτο έχασαν σημαντική ευκαιρία για να σκοράρουν, όταν ο Σάμπα από αριστερά έβγαλε μόνο του τον Μανούσο στην περιοχή αλλά σούταρε άουτ!

Η συνέχεια ωστόσο δεν ήταν ανάλογη με τις δύο ομάδες μην καταφέρνουν να δημιουργήσουν ιδιαίτερες ευκαιρίες.

Στο 17’ ο Χογκ βγήκε από την περιοχή του και έδιωξε προ του Γιαννούλη, ενώ τρία λεπτά αργότερα ο Αμπντούν από αριστερά μπήκε στην περιοχή και γύρισε για τον Ναζλίδη, αλλά ο γκολκίπερ της Καλλονής έδιωξε σε κόρνερ.

Στο 33’ ήταν η σειρά των γηπεδούχων να απειλήσουν όταν ο Λόπεζ έπεσε στα πόδια του Μανούσου και έδιωξε, ενώ στην εξέλιξη της φάσης ο Πούγγουρας απομάκρυνε τον κίνδυνο, ενώ στο 45’ οι Βεροιώτες λίγο έλλειψε να ανοίξουν το σκορ όταν ο Αμπντούν εκτέλεσε το φάουλ από δεξιά αλλά η κεφαλιά του Νάστου έφυγε λίγο μακριά από το δεξί δοκάρι του Χογκ.

Στην επανάληψη οι «κυανέρυθροι» ανέβασαν την απόδοσή τους, διατήρησαν τον έλεγχο του αγώνα και πίεσαν περισσότερο την εστία των γηπεδούχων για τη επίτευξη ενός τέρματος.

Στο 59' το σουτ του Μαγέφσκι από την περιοχή προσέκρουσε την τελευταία στιγμή πάνω στον Ούκα, ενώ στο 61' ο Λόπεζ μπλόκαρε το απ' ευθείας φάουλ του Τσαμπούρη.

Στο 64' ο Αντέτζο έδιωξε παρακινδυνευμένα στην επικίνδυνη σέντρα του Νάστου, ενώ στο 71' μετά από κόρνερ, η μπάλα κόλλησε στην περιοχή της Καλλονής και τελικά κατέληξε στον Μαγέφσκι που σούταρε άουτ.

Στο 75' η απ' ευθείας εκτέλεση φάουλ του Αμπντούν από αριστερά πέρασε δίπλα από το δεξί δοκάρι του Χογκ, ενώ στο 77’ η Καλλονή απάντησε με τον νεοεισελθόντα Γιορέντε να σουτάρει από καλή θέση λίγο άουτ.

Όσο περνούσε η ώρα οι δύο ομάδες έψαχναν το νικητήριο γκολ και κυρίως η ΒΕΡΟΙΑ, με τον Γεωργιάδη να ρισκάρει και να ρίχνει στο ματς τους Καϊκούτ και Κόλα. Στο 81' ο Κλαντρούμπσκι λίγο έλλειψε πάντως να πετύχει γκολ αλλά την τελευταία στιγμή τον έκοψε ο Σιόντης, ενώ στο 86' ο Μανούσος σούταρε ωραία μέσα από την περιοχή όμως ο Λόπεζ έσωσε την εστία του!

Στο 90' ο Μερεμπασβίλι γύρισε ωραία από δεξιά αλλά ο Χογκ έδιωξε προ του Καϊκούτ που ετοιμαζόταν να σκοράρει, ενώ στις καθυστερήσεις έγινε η φάση που σημάδεψε το ματς!!

Ο Μερεμπασβίλι μπήκε ωραία στην περιοχή, ο Μπαργκάν τον ανέτρεψε από πίσω και ο διαιτητής υπέδειξε αμέσως το σημείο του πέναλτι! Ο Αμπντούν εκτέλεσε εύστοχα την εσχάτη των ποινών χαρίζοντας τους τρεις πολύτιμους βαθμούς στη «Βασίλισσα»!

ΚΑΛΛΟΝΗ (Θεοδωρίδης): Χογκ, Αντέτζο, Ούκα, Αναστασιάδης, Κρολ, Καλτσάς, Κεϊτά, Τσαμπούρης (72’ Γιορέντε), Γεωργίου (61’ Μπαργκάν), Σάμπα (46’ Κλαντρούμπσκι), Μανούσος.

ΒΕΡΟΙΑ (Γεωργιάδης): Λόπες, Νάστος, Γιαννούλης, Πούγγουρας, Μαραγκός, Σιόντης (85’ Κόλα), Βεργώνης, Νέτο (57’ Μερεμπασβίλι), Αμπντούν, Μαγέφσκι, Ναζλίδης (69’ Καϊκούτ).

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Ο ΑΓΩΝΑΣ, ΜΕ ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ, ΣΤΗΝ «ΚΕΡΚΙΔΑ» ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ 05/10....