ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 545 φορές

Μερεμπασβίλι: «Πάμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς»

Για το σημερινό δύσκολο εκτός έδρας ματς με την Καλλονή μίλησε ο διεθνής Γεωργιανός μεσοεπιθετικός της «Βασίλισσας» Γκιόργκι Μερεμπασβίλι, τονίζοντας παράλληλα ότι νοιώθει σαν στο σπίτι του στη ΒΕΡΟΙΑ.

Αναλυτικά:

Για το πώς αισθάνεται στην ομάδα: «Στην αρχή ήταν κάπως δύσκολα σαν καινούργια ομάδα αλλά σιγά σιγά προσαρμόστηκα και αισθάνομαι σαν στο σπίτι μου. Πιστεύω ότι από εδώ και πέρα θα μπορέσω να προσφέρω περισσότερα».

Για την μέχρι τώρα πορεία: «Έχουμε νέα ομάδα, νέο προπονητή, νέα στελέχη και σίγουρα θέλει χρόνο μέχρι να φανεί η δουλεία που γίνεται στο γήπεδο. Είμαστε όμως επαγγελματίες ποδοσφαιριστές και οφείλουμε να δίνουμε συνέχεια τον καλύτερό μας εαυτό ώστε το προπονητικό επιτελείο να μπορέσει να αναδείξει τις αρετές της ομάδας».

Για το ματς με την Καλλονή: «Η Καλλονή είναι μια καλή ομάδα, ωστόσο εμείς θα πρέπει να πάμε εκεί και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς που τους χρειαζόμαστε πάση θυσία. Τα τρία τελευταία ματς δεν μας πήγανε καλά, αν και αξίζαμε να πάρουμε περισσότερα. Έχουμε την ποιότητα των παικτών για να κάνουμε εμείς το παιχνίδι μας στην Καλλονή και να καταφέρουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».