ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 831 φορές

Νέο ξεκίνημα θέλει η ΒΕΡΟΙΑ από τη Μυτιλήνη

Ένα νέο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ θέλει να κάνει η «Βασίλισσα του βορρά» από τη Μυτιλήνη, όπου την Κυριακή αντιμετωπίζει την τοπική ΑΕΛ Καλλονής στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής.

Οι «κυανέρυθροι», μετά από τρία συνεχόμενα ματς (δύο εντός και ένα εκτός) που κατέκτησαν μόλις έναν βαθμό, θα τα δώσουν όλα για τους τρεις βαθμούς της νίκης, με τον Γιώργο Γεωργιάδη να καταστρώνει τα πλάνα του χωρίς δύο βασικούς ποδοσφαιριστές του.

Ο λόγος για τους Μοχάμεντ Γιουσούφ και Αμπντισαλάμ Ιμπραϊμ, οι οποίοι βρίσκονται στο στάδιο της αποθεραπείας και θα είναι στην διάθεση του προπονητή τους στο εντός έδρας ματς με τον Ατρόμητο τη μεθεπόμενη Κυριακή.

Στον αντίποδα, ο νεαρός τεχνικός συμπεριέλαβε στην αποστολή τους Ναζλίδη και Πούγγουρα, που ταλαιπωρούνταν από ενοχλήσεις τις τελευταίες μέρες, ενώ εκτός έμειναν φυσικά οι εδώ και καιρό τραυματίες Καλί και Μπαλάφας.

Αναλυτικά οι ποδοσφαιριστές που επέλεξε ο Γιώργος Γεωργιάδης για το ματς της Μυτιλήνης, είναι οι εξής: Καντιμοίρης, Τζόναθαν, Μαλόν, Νάστος, Μαραγκός, Εντζεγκέλε, Όστοϊτς, Βεργώνης, Σιόντης, Αμπντούν, Μαγιέφσκι, Μερεμπασβίλι, Ναζλίδης, Κόλα, Γιαννούλης, Νέτο, Καϊκούτ, Γεωργιάδης, Πούγγουρας.