ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 966 φορές

Δεν πρέπει να ανησυχούν στη ΒΕΡΟΙΑ για την κατάθεση Γκιγέρμο

Τελικά αυτή η ομάδα δεν μπορεί να βρει την ησυχία της ή καλύτερα δεν την αφήνουν να ησυχάσει τα ηλεκτρονικά ΜΜΕ, τα οποία και πάλι «ανακάλυψαν» θέμα που έχει να κάνει με το παιχνίδι Ολυμπιακού – ΒΕΡΟΙΑΣ του 2013!

Μια υπόθεση για την οποία η ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ αθωώθηκε τρεις φορές από τα αρμόδια αθλητικά όργανα, κάτι όμως που φαίνεται πως δεν είναι αρκετό για ορισμένους «κονδυλοφόρους».

Και το λέμε αυτό γιατί μετά από ένα μήνα έφεραν στο φως της δημοσιότητας μια κατάθεση του Ισπανού πρώην παίκτη της «Βασίλισσας» Γκιγέρμο Πέρεθ, την οποία έκανε στις αρχές Σεπτεμβρίου στον ειδικό ανακριτή διαφθοράς Γιώργο Ανδρεάδη, συμπλέοντας με τις καταθέσεις των Γεωργέα, Καλαΐτζίδη, Καλογέρη, ότι ο αγώνας ήταν χειραγωγημένος και σημειώνοντας ότι ενημερώθηκε για το γεγονός εκ των υστέρων.

Να θυμίσουμε όμως το εξής σημαντικό, ότι η ΒΕΡΟΙΑ στα μέσα του καλοκαιριού και όταν η υπόθεση ήταν στην αθλητική δικαιοσύνη, είχε προσκομίσει στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ, απ' όπου και αθωώθηκε, επιστολή του ίδιου του Γκιγέρμο, επικυρωμένη από συμβολαιογράφο, όπου βεβαίωνε ότι ούτε πριν, ούτε κατά τη διάρκεια του αγώνα ήξερε τίποτα για χειραγώγηση του συγκεκριμένου παιχνιδιού. Ο εν λόγω αγώνας "χάθηκε για λόγους αυστηρώς αθλητικούς", είχε αναφέρει στην επιστολή του.

Το kerkidasport.gr επικοινώνησε με τον Αθηναίο έγκριτο δικηγόρο και πρώην αθλητικό δικαστή Νίκο Μίνη, ο οποίος τόνισε ότι δεν συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας για την ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ, από τη στιγμή που η αθώωσή της πέρασε από τρία στάδια της αθλητικής δικαιοσύνης και μάλιστα αθωώθηκε και σε 2ο βαθμό.

Σημείωσε επίσης ότι η νέα κατάθεση Γκιγέρμο αφορά μόνο τα ποινικά δικαστήρια, όμως και σ’ αυτή την περίπτωση η δικαιοσύνη θα πρέπει να λάβει υπόψιν της την ευκολία με την οποία ο Ισπανός ποδοσφαιριστής αλλάζει την αρχική του κατάθεση.