ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 856 φορές

ΒΕΡΟΙΑ: Με απουσίες αλλά και αισιοδοξία υποδέχεται την Α.Ε.Κ.

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της «Βασίλισσας του βορρά» για την σημαντική αναμέτρηση της Δευτέρας (28/09, 19:30) με την Α.Ε.Κ. στο Δημοτικό Στάδιο Βέροιας.

Οι «κυανέρυθροι» του Γιώργου Γεωργιάδη, μετά τον πολύτιμο βαθμό που πήραν στα μέσα της εβδομάδας από τον Παναιτωλικό, θέλουν να δείξουν και πάλι το καλό αγωνιστικό τους πρόσωπο, όπως στο β’ ημίχρονο στο Αγρίνιο και να φτάσουν στην κατάκτηση της πρώτης τους εντός έδρας νίκης στο φετινό πρωτάθλημα.

Αγωνιστικά, ο νεαρός τεχνικός δεν θα έχει στην διάθεσή του τον Μοχάμεντ Γιουσούφ που δεν ξεπέρασε ακόμα το πρόβλημα στους προσαγωγούς και τον Αμπντισαλάμ Ιμπραϊμ που υπέστη τράβηγμα σε μια από τις τελευταίες προπονήσεις και θα μείνει εκτός για περίπου μία εβδομάδα.

Απόντες θα είναι φυσικά και οι εδώ και καιρό τραυματίες Καλί και Μπαλάφας, όπως και ο νεαρός Μελικιώτης, ενώ για πρώτη φορά συμπεριλήφθηκε σε αποστολή ο Ισπανός πορτιέρο Τζόναθαν Λόπεζ που αποθεραπεύτηκε.

Αναλυτικά οι 18 ποδοσφαιριστές που μετέχουν στην αποστολή: Καντιμοίρης, Λόπεζ, Μαλόν, Νάστος, Μαραγκός, Εντζεγκέλε, Βεργώνης, Σιόντης, Αμπντούν, Μαγιέφσκι, Μερεμπασβίλι, Ναζλίδης, Κόλα, Γιαννούλης, Νέτο, Καϊκούτ, Γεωργιάδης, Πούγγουρας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ PREGAME ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΣΤΗΝ "ΚΕΡΚΙΔΑ" ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ 28/09...