ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 893 φορές

Η… ακτινογραφία των παικτών της «Βασίλισσας»

Το τιμ της «ΚΕΡΚΙΔΑΣ» ακτινογραφεί την απόδοση που είχαν οι ποδοσφαιριστές της ΒΕΡΟΙΑΣ, στο ισόπαλο 1-1 απέναντι στον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο.

Αναλυτικά:

ΚΑΝΤΙΜΟΙΡΗΣ: Ήταν σταθερός σε γενικές γραμμές και όσες φορές χρειάστηκε είχε σωστές επεμβάσεις. Δεν μπορούσε να κάνει κάτι καλύτερο στην φάση του γκολ που δέχθηκε.

ΣΙΟΝΤΗΣ: Αγωνίστηκε ως δεξιός οπισθοφύλακας και ιδιαίτερα στο ξεκίνημα του αγώνα υπέπεσε σε αρκετά λάθη. Αρκέστηκε περισσότερο στα αμυντικά του καθήκοντα και δεν βοήθησε επιθετικά.

ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ: Έκανε το ντεμπούτο του στο πρωτάθλημα με την κυανέρυθρη φανέλα, καθώς στα πρώτα ματς δεν αγωνίστηκε λόγω τιμωρίας. Απέναντι στον Παναιτωλικό έδειξε ότι μπορεί να τον εμπιστευτεί ο προπονητής του για την θέση του αριστερού μπακ. Είχε γρήγορες και σωστές τοποθετήσεις αμυντικά, ενώ επιθετικά έδωσε πολλές λύσεις και συνεργάστηκε άψογα με τους συμπαίκτες του.

ΜΑΡΑΓΚΟΣ: Δεν δέχτηκε ιδιαίτερη πίεση και είχε έναν πιο ελεύθερο ρόλο στην άμυνα. Έδωσε λύσεις διορθώνοντας κάποια λάθη των συμπαικτών του, αλλά είχε και στιγμές.

ΕΝΤΖΕΓΚΕΛΕ: Είχε την επιτήρηση του Μαρκόφσκι και έδωσε πολλές και δυνατές μονομαχίες μαζί του. Σε άλλες βγήκε κερδισμένος και σε άλλες όχι.

ΙΜΠΡΑΪΜ: Ενώ ξεκίνησε πολύ καλά το παιχνίδι έχοντας εξαιρετικές τοποθετήσεις και αναλαμβάνοντας πρωτοβουλία να κρατήσει και να μοιράσει μπάλα, η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη. Το σίγουρο είναι ότι ο Σομαλό-Νορβηγός μέσος όσο περνάει ο καιρός θα ενσωματώνεται ακόμα περισσότερο στην ομάδα και θα γίνεται όλο και καλύτερος.

ΒΕΡΓΩΝΗΣ: Για άλλο ένα παιχνίδι κάλυψε πολλά χιλιόμετρα. Αμυντικά έδωσε πολλές και δυνατές μάχες αλλά επιθετικά δεν έκανε κάτι το ουσιαστικό.

ΝΕΤΟ: Παρότι ήταν από τους καλύτερους στον αγωνιστικό χώρο με πολλά τρεξίματα, σωστούς συνδυασμούς και βοήθεια στην άμυνα, στάθηκε μοιραίος για την ομάδα του καθώς στην φάση του γκολ του Παναιτωλικού δεν αντέδρασε σωστά.

ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ: Στην αρχή του ματς είχε καλή παρουσία και δημιούργησε προβλήματα κυρίως με την ταχύτητα του. Στην συνέχεια όμως έπεσε η απόδοση του και δίκαια αντικαταστήθηκε.

ΝΑΖΛΙΔΗΣ: Έκανε ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του με την φανέλα της «Βασίλισσας». Κράτησε μπάλα, οργάνωσε το παιχνίδι της ΒΕΡΟΙΑΣ και μοίρασε σωστά στους συμπαίκτες του. Πολλές από τις επιθέσεις περνούσαν από τα πόδια του, ενώ πέτυχε ένα αρκετά δύσκολο τέρμα.

ΚΟΛΑ: Με την μπάλα ψηλά ήταν ανίκητος. Στις περισσότερες όμως στιγμές του παιχνιδιού ήταν ακίνδυνος και δεν κατάφερε να φανεί απειλητικός για την αντίπαλη εστία.

ΜΕΡΕΜΠΑΣΒΙΛΙ: Άρπαξε την ευκαιρία από τα μαλλιά, καθώς μπήκε ως αλλαγή στο ματς και άλλαξε αμέσως την εικόνα της ΒΕΡΟΙΑΣ. Δημιούργησε πολλές επιθέσεις και αναστάτωσε την άμυνα του Παναιτωλικού ουκ ολίγες φορές. Αν ήταν λιγο πιο προσεκτικός και τυχερός θα μπορούσε να σκοράρει καθώς είχε και δοκάρι!

ΜΑΓΙΕΦΣΚΙ: Πέρασε στο ματς ως αλλαγή για να δώσει φρεσκάδα στον χώρο του κέντρου. Δεν κατάφερε όμως να κρατήσει μπάλα και να παγώσει τον ρυθμό του αντιπάλου κάνοντας κάποια εύκολα λάθη. Στο φινάλε, πάντως, λίγο έλλειψε να σκοράρει και να δώσει το τρίποντο στην ομάδα του, αλλά ο αντίπαλος γκολκίπερ του είπε «όχι»!

ΠΟΥΓΓΟΥΡΑΣ: Πέρασε στα τελευταία λεπτά για να δώσει δύναμη στην μεσοαμυντική γραμμή της «Βασίλισσας» και βοήθησε όσο μπορούσε στο να κρατηθεί ο βαθμός.