ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 867 φορές

Ναζλίδης: «Θα μπορούσαμε να φύγουμε με τη νίκη»

Ικανοποιημένος με τον βαθμό που απέσπασε η ΒΕΡΟΙΑ στο Αγρίνιο απέναντι στον Παναιτωλικό δήλωσε ο Θωμάς Ναζλίδης στην κάμερα των καναλιών Novasports.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο έμπειρος επιθετικός της «Βασίλισσας»:

«Όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι και με την απόδοση που είχαμε στο δεύτερο ημίχρονο θεωρώ πως μπορούσαμε να πάρουμε ακόμα και τη νίκη. Βέβαια δεν μπορούμε να πούμε ότι η ισοπαλία είναι κακό αποτέλεσμα. Η ομάδα έδειξε χαρακτήρα και πάλεψε, μετά από μια βαριά εντός έδρας ήττα από τον ΠΑΟΚ και πιστεύω ότι αυτό είναι το σημαντικότερο από το σημερινό παιχνίδι και φυσικά και ο βαθμός που πήραμε.

Όταν σκοράρεις στο 80’ σίγουρα λες ότι μπορώ να πάρω το παιχνίδι. Όπως θα μπορούσαμε και να το χάσουμε βέβαια. Θεωρώ δίκαιο αποτέλεσμα την ισοπαλία.

Ωστόσο θα πρέπει και στην έδρα μας να καταφέρουμε να πάρουμε νίκες και βαθμούς για να μην πηγαίνουν αυτά τα αποτελέσματα χαμένα».

Για το γκολ που πέτυχε: «Σίγουρα όταν πετυχαίνεις γκολ είσαι ακόμα περισσότερο χαρούμενος. Σου ανεβάζει την αυτοπεποίθηση. Είμαι ευτυχισμένος που μπορώ και βοηθάω την ομάδα μου και ελπίζω να συνεχίσω έτσι».