ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 732 φορές

Πήρε βαθμό η "Βασίλισσα" στο Αγρίνιο

Ισόπαλη 1-1 αναδείχθηκε η ΒΕΡΟΙΑ στο Αγρίνιο κόντρα στον τοπικό Παναιτωλικό, στο ματς που άνοιξε την αυλαία της 4ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ.

Η «Βασίλισσα», που παρουσιάστηκε μέτρια στο πρώτο μέρος και αρκετά καλή στην επανάληψη, θα μπορούσε να φύγει και με τους τρεις βαθμούς της νίκης αν ήταν πιο προσεκτική αμυντικά, αφού οι παίκτες της δεν κατάφεραν να κρατήσουν το γκολ που πέτυχε στο 77’ ο Ναζλίδης, δεχόμενοι την ισοφάριση πέντε λεπτά αργότερα από τον Ρομέρο!

Αγωνιστικά, στο πρώτο μέρος ο Παναιτωλικός είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων αλλά με εξαίρεση 1-2 φάσεις δεν κατάφερε να φανεί ιδιαίτερα απειλητικός για την εστία του Καντιμοίρη.

Η καλύτερη στιγμή των γηπεδούχων ήταν στο 18ο λεπτό, όταν ο Βιγιαφάνιες σέντραρε από δεξιά, η μπάλα πέρασε από όλους και έφτασε στο δεύτερο δοκάρι στον Κάπελ, αλλά αυτός κατάφερε να αστοχήσει σε κενή εστία!

Επίσης, στο 33’ ο Μαρκόφσκι σούταρε από καλή θέση αλλά δεν βρήκε στόχο υπό πίεση.

Οι Βεροιώτες από την πλευρά τους δυσκολεύονταν να φτάσουν με αξιώσεις στην εστία του Στεφανάκου και μόνο σε δύο στιγμές ανησύχησαν κάπως την αντίπαλη άμυνα, στο 22’ όταν η σέντρα σουτ του Γιαννούλη πέρασε άουτ και στο 34’ όταν ο Κόλα δεν μπόρεσε να σουτάρει όπως θα ήθελε προ του Κούσα.

Στην επανάληψη ο ρυθμός του αγώνα ανέβηκε κατακόρυφα, με τους γηπεδούχους να απειλούν και πάλι πρώτοι στο 55’ όταν ο Ουάρντα γύρισε τη μπάλα από αριστερά, ο Κάπελ σούταρε από την περιοχή αλλά ο Καντιμοίρης μπλόκαρε σταθερά.

Στην συνέχεια οι Βεροιώτες ανέβασαν την απόδοσή τους και στο 64’ ο Στεφανάκος μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια το σουτ του Γεωργιάδη, ενώ τρία λεπτά αργότερα οι «κυανέρυθροι» έχασαν μεγάλη ευκαιρία όταν ο Ναζλίδης σούταρε μέσα από την περιοχή με τον Κουτρομάνο να αποκρούει προ της εστίας!

Στο 71’ νέα μεγάλη ευκαιρία για τη «Βασίλισσα» όταν ο νεοεισελθών Μερεμπασβίλι, ο οποίος άλλαξε προς το καλύτερο την εικόνα της ομάδας του, σούταρε έξω από την περιοχή και η μπάλα κατέληξε στο δοκάρι μετά από προσωρινή απόκρουση του Στεφανάκου, ενώ στην συνέχεια της φάσης οι Βεροιώτες δεν κατάφεραν να σκοράρουν!

Στο 73’ ήταν η σειρά του Παναιτωλικού να απειλήσει όταν μετά από λάθος απόκρουση του Ετζενγκέλε η μπάλα στρώθηκε στον Ρομέρο, ο οποίος αστόχησε από την καρδιά της περιοχής!

Στο 77’ καρποφόρησε η υπεροχή της «Βασίλισσας» στο δεύτερο μέρος, όταν ο Ναζλίδης μπήκε στην περιοχή από θέση αριστερά και με διαγώνιο σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Παναιτωλικού παρά την προσπάθεια του Στεφανάκου, γράφοντας το 0-1 για τους φιλοξενούμενους!

Ωστόσο η χαρά τους δεν κράτησε για πολύ καθώς πέντε λεπτά αργότερα ο Ρομέρο εκμεταλλεύθηκε το λάθος διώξιμο του Νέτο και με σουτ έξω από την περιοχή έστειλε τη μπάλα στην αριστερή γωνία του Καντιμοίρη, ισοφαρίζοντας σε 1-1 για τον Παναιτωλικό!

Στο 84’ μάλιστα οι γηπεδούχοι λίγο έλλειψε να κάνουν την μεγάλη ανατροπή, όταν ο Μαρκόφσκι με σκαστή κεφαλιά από την καρδιά της περιοχής και ανενόχλητος, έστειλε την μπάλα άουτ!

Στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Μαγιέφσκι άγγιξε με σουτ το 1-2 αλλά ο αντίπαλος γκολκίπερ απέκρουσε σωτήρια σε κόρνερ!

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Λ. Πόντες): Στεφανάκος, Κουτρομάνος, Κέβιν, Κούσας, Βιγιαφάνιες (71’ Ρομέρο) , Κάπελ, Παπάζογλου, Μάκος (71’ Ρουσκουγιέδα), Μαρκόφσκι, Μπεχαράνο (80’ Βασιλείου), Ουάρντα.

ΒΕΡΟΙΑ (Γ. Γεωργιάδης): Καντιμοίρης, Σιόντης, Γιαννούλης, Μαραγκός, Εντζεγκέλε, Βεργώνης, Ιμπραϊμ, Νέτο (88’ Πούγγουρας), Γεωργιάδης (67’ Μερεμπασβίλι), Ναζλίδης, Κόλα (72’ Μαγιέφσκι).