ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 653 φορές

Νάστος: «Να επανέλθουμε στις καλές εμφανίσεις»

Ο Βαγγέλης Νάστος μιλώντας στην κάμερα των καναλιών Novasports τόνισε πως πρέπει να αφήσουν πίσω την ήττα από τον ΠΑΟΚ και να επανέλθουν στις επιτυχίες κόντρα στον Παναιτωλικό.

Παράλληλα ο έμπειρος ποδοσφαιριστής της ΒΕΡΟΙΑΣ υποστήριξε πως στόχος όλων είναι να ξαναφέρουν στο γήπεδο τον κόσμο της ομάδας. 

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Προερχόμαστε από ένα κακό αποτέλεσμα απέναντι στον ΠΑΟΚ. Ωστόσο όπως και στις νίκες, έτσι και στις ήττες θα πρέπει να το αφήσουμε πίσω, καθώς ακολουθούν δύσκολα παιχνίδια με πρώτο αυτό απέναντι στον Παναιτωλικό.

Είναι ένα εκτός έδρας ματς απέναντι σε μια καλή και ποιοτική ομάδα, αλλά ήμαστε κι εμείς πολύ καλή ομάδα και θα πάμε στο Αγρίνιο για να διεκδικήσουμε κάτι καλό.

Θα πρέπει μέσα στο γήπεδο να αποδείξουμε ότι η εμφάνιση κόντρα στον ΠΑΟΚ ήταν μια κακή παρένθεση. Αν είμαστε σοβαροί και πειθαρχημένοι μπορούμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα».

Για τον κόσμο της ΒΕΡΟΙΑΣ σημείωσε: «Μακάρι να μπορέσουμε να κερδίσουμε τον κόσμο και να τον ξαναφέρουμε στο γήπεδο, με την απόδοσή μας και τα αποτελέσματα που θα έχουμε».