ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 436 φορές

Εντζεγκέλε: «Έχω φίλους στο Αγρίνιο, αλλά πάμε για τη νίκη»

Ο Γουίλιαμ Εντζεγκέλε μιλώντας στην κάμερα των καναλιών Novasports αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια για τον Παναιτωλικό στον οποίο αγωνίστηκε τρία χρόνια, ωστόσο τόνισε πως με τη ΒΕΡΟΙΑ θα πάει στο Αγρίνιο για τη νίκη.

Για το ματς με ΠΑΟΚ: «Ήταν μια κακή ημέρα για εμάς. Κάναμε την ανάλυση του αγώνα, είδαμε τα βίντεο, σημειώσαμε τα λάθη μας και βλέπουμε πλέον μπροστά. Αυτό που πρέπει να κάνουμε από εδώ και πέρα είναι να μπαίνουμε από το πρώτο λεπτό δυνατά στον αγωνιστικό χώρο».

Για το παιχνίδι απέναντι στην πρώην ομάδα του, τον Παναιτωλικό: «Έχουν γίνει πολλές αλλαγές, υπάρχει νέος προπονητής οπότε δεν γνωρίζω την φιλοσοφία που έχουν φέτος. Σίγουρα περιμένουμε να εμφανιστούν δυνατοί σαν εντός έδρας παιχνίδι και εμείς θα πρέπει από την πλευρά μας να ήμαστε έτοιμοι να ανταπεξέλθουμε.

Στον Παναιτωλικό αγωνίστηκα 3 χρόνια, έχω πολλούς φίλους και ωραίες αναμνήσεις. Ωστόσο στα 90 λεπτά του αγώνα θα φροντίσω όλα αυτά να τα αφήσω στην άκρη και να είμαι 100% συγκεντρωμένος στο πως θα κερδίσει η ΒΕΡΟΙΑ».

Για την διαφορά των δύο πόλεων, της Βέροιας και του Αγρινίου: «Είναι και οι δύο ήσυχες πόλεις και προσωπικά μου αρέσει η ήσυχη ζωή. Δεν μπορώ πάντως να μπω στην διαδικασία να συγκρίνω τις δύο πόλεις αφού στο Αγρίνιο έζησα αρκετά χρόνια ενώ στη Βέροια είμαι μόλις λίγους μήνες».