ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 500 φορές

Γεωργιάδης: «Καλή εμφάνιση με βαθμούς στο Αγρίνιο»

Για όλους και για όλα μίλησε ο Γιώργος Γεωργιάδης στην κάμερα του Novasports παραμονές της αναμέτρησης με τον Παναιτωλικό. Μεταξύ άλλων ο τεχνικός της ΒΕΡΟΙΑΣ αναφέρθηκε στην φυγή παικτών προς τον Αρη, για τον επόμενο αντίπαλο της ομάδος του, αλλά και για το τί κρατά από την ήττα στο ματς με τον ΠΑΟΚ. 

Για το παιχνίδι με τον «δικέφαλο»: «Δεν ήμασταν πολύ συγκεντρωμένοι σε αυτό το παιχνίδι. Ο ΠΑΟΚ εκμεταλλεύθηκε τα λάθη μας, ιδιαίτερα στο ξεκίνημα του αγώνα και μετά ήταν πολύ δύσκολο για εμάς να επανέλθουμε. Είδαμε τα λάθη μας, τα συζητήσαμε με τους παίκτες και τα δουλέψαμε ώστε να παρουσιαστούμε καλύτεροι στο επόμενο παιχνίδι».

Για το αν χρειάζεται πίστωση χρόνου η ομάδα: «Πάντα το λέω ότι είμαστε μια ομάδα που έχει πολλούς καινούργιους παίκτες και μάλιστα αρκετοί από αυτούς ήρθαν τις τελευταίες μέρες των μεταγραφών. Οπότε θέλουμε χρόνο και σιγά σιγά πιστεύω πως θα βρούμε την ομοιογένεια».

Για τους παίκτες που έφυγαν στον Άρη: «Πρόκειται για καλούς παίκτες, από τους οποίους κάποιοι είχανε συμμετοχή στην ομάδα. Θεωρώ όμως ότι έχουμε ένα μεγάλο ρόστερ με άξιους και ικανούς ποδοσφαιριστές και είναι καλό που μειώθηκε κάπως ο αριθμός. Αυτό δεν μας βγάζει από τον αγωνιστικό προγραμματισμό μας».

Για το ματς της Τρίτης με τον Παναιτωλικό: «Παίζουμε με μία ομάδα που ξεκίνησε καλά το πρωτάθλημα έχοντας δύο νίκες. Είναι μια καλή ομάδα που έχει μια αρκετά δυνατή έδρα. Εμείς θα κοιτάξουμε να κάνουμε και καλή εμφάνιση αλλά να πάρουμε και βαθμούς. Ο Παναιτωλικός βασίζεται στην ομαδική δουλειά αλλά διαθέτει και 2-3 πολύ αξιόλογους ποδοσφαιριστές. Σίγουρα έχει τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά του, όπως άλλωστε και όλες οι ομάδες. Εμείς θα κοιτάξουμε να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας και θα μπούμε στο ματς για να κερδίσουμε. Το σίγουρο είναι ότι θα παίξουμε με στόχο τη νίκη, όπως σε όλα τα παιχνίδια».

Για το αν είναι ικανοποιημένος από την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας: «Είμαστε ικανοποιημένοι τόσο από την προετοιμασία όσο και από τα μέχρι τώρα παιχνίδια που δώσαμε, με εξαίρεση το τελευταίο με τον ΠΑΟΚ και γι αυτό άλλωστε ήρθε αυτό το βαρύ σκορ».