ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1075 φορές

ΒΕΡΟΙΑ: Ήττα της Κ20 στο Αγρίνιο

Η αναμέτρηση που διεξήχθη το πρωί της Παρασκευής (18/09) ανάμεσα στην Κ20 του Παναιτωλικού και την αντίστοιχη της ΒΕΡΟΙΑΣ στο Αθλητικό Κέντρο Emileon, στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής της Super League Κ20, ανέδειξε νικητές τους γηπεδούχους με 2-1.

Οι Αγρινιώτες με δύο γρήγορα γκολ στην αρχή κάθε ημιχρόνου κατάφεραν να «κλειδώσουν» το τρίποντο παρά την ισοφάριση των φιλοξενούμενων στο 17’ με τον Νικολαΐδη, συνεχίζοντας έτσι τις πολύ καλές εμφανίσεις στο πρωτάθλημα.

Ο Παναιτωλικός «άνοιξε» το σκορ μόλις στο 4’, με τον Παναγιώτη Μωραΐτη, η ΒΕΡΟΙΑ αντέδρασε και «βρήκε» δίχτυα στο17’ με γκολ του Νικολαΐδη, με τη λήξη του ημιχρόνου να βρίσκει τις ομάδες ισόπαλες. Στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου (47’) ωστόσο, ο Μωραΐτης κατάφερε και πάλι να νικήσει τονΑργυρόπουλο, ξαναδίνοντας προβάδισμα στην ομάδα του.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Νταλακούρας Γιάννης): Αθανασόπουλος, Καράι, Ζίγκηρης, Χαντάκιας, Μιχάι, Κοντογιάννης Ι., Μαργαρίτης (88' Μυτιλήνης), Γιαννιώτης (81' Μαλής), Βακράκος (46' Βασιλάρης), Βασιλούδης, Μωραΐτης.

ΒΕΡΟΙΑ (Τερζής Τόλης): Αργυρόπουλος, Παναγιωτίδης (71’ Δημητριάδης),Τούφας, Ράδης, Γιαννόπουλος, Ρογγότης (80’ Τσιούχας), Ντάβιτς, Λαζόπουλος, Νικολαΐδης, Ξόμπλιος, Ναυρινιάδης (63’ Παπουτσίδης) 

Πηγή: acadimies.gr