ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 739 φορές

Βεργώνης: «Να επιστρέψει ο κόσμος της ΒΕΡΟΙΑΣ στο γήπεδο»

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο αρχηγός της "Βασίλισσας του βορρά", Αλέξανδρος Βεργώνης.

Ο 29χρονος Βεροιώτης άσος μίλησε για το παιχνίδι του Σαββάτου με τον Π.Α.Ο.Κ. στο Δημοτικό Στάδιο της Βέροιας, για τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Θόδωρο Καρυπίδη, για τους φιλάθλους και για το τι πρέπει να κάνουν οι ποδοσφαιριστές της ομάδας του για να επιστρέψει ο κόσμος στο γήπεδο.

Αναλυτικά όσα είπε ο Βεργώνης στο «Τρίτο Ημίχρονο»:

Για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ: «Όπως εξελίχθηκε ο αγώνας θεωρώ ότι ήταν μία δίκαιη η νίκη του ΠΑΟΚ. Μετά το 0-1 χάσαμε την οργάνωση μας, τον έλεγχο και νομίζω αυτό είναι που έκρινε τον αγώνα του Σαββάτου».

Για τον πρόεδρο της ομάδας και τον νέο έφορο του Άρη, Θόδωρο Καρυπίδη: «Σίγουρα υπήρχε μεγάλος ντόρος από τα ΜΜΕ κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, δεν το αφήσαμε όμως να περάσει στα αποδυτήρια καθώς ήμασταν συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Ο πρόεδρος είναι κοντά μας και εμείς το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να κοιτάμε τη δουλειά μας».

Για τον νέο ΠΑΟΚ του Ιγκόρ Τούντορ, τους Μπερμπάτοφ, Πέλκα και Κλάους είπε: «Έχει αλλάξει προς το καλό η ομάδα του ΠΑΟΚ και σιγά σιγά, χρόνο με το χρόνο θα γίνεται καλύτερος. Ο Μπερμπάτοφ είναι παίκτης εγνωσμένης αξίας, το βαρόμετρο στον φετινό ΠΑΟΚ και θα βοηθήσει με την εμπειρία του την προσπάθεια στον νέο ΠΑΟΚ. Ευχάριστη έκπληξη και νομίζω ότι το μέλλον του ανήκει. Τον Κλάους τον γνωρίζουμε είναι μονίμως αρχισκόρερ στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ.»

Για τον κόσμο της ΒΕΡΟΙΑΣ και την μειωμένη προσέλευση στα εντός έδρας παιχνίδια: «Σίγουρα μας κακοφαίνεται, όλοι οι ποδοσφαιριστές όταν παίζουν σε μία ομάδα θέλουν να αγωνίζονται μπροστά σε ένα γεμάτο γήπεδο με τους υποστηρικτές της δικιάς τους ομάδας και πρέπει να βρούμε εμείς οι παίκτες την αφορμή να επιστρέψει ο κόσμος της ΒΕΡΟΙΑΣ στο γήπεδο».