ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 720 φορές

Γεωργιάδης: «Μας πάει πολύ πίσω η ήττα...»

Δεν μπόρεσε να εξηγήσει πως άλλαξε η ψυχολογία της ομάδας του μετά το γκολ που πέτυχε ο ΠΑΟΚ ο προπονητής της «Βασίλισσας», Γιώργος Γεωργιάδης, ο οποίος υποστήριξε ότι η ήττα με 3-0 πηγαίνει τη ΒΕΡΟΙΑ αρκετά πίσω.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Η ομάδα του ΠΑΟΚ έπαιξε πολύ δυναμικά στο ξεκίνημα κι εμείς φανήκαμε φοβισμένοι κι έτσι έληξε το ημίχρονο με 0-2. Στο δεύτερο ημίχρονο προσπαθήσαμε, αλλά ο ΠΑΟΚ έκανε το 0-3. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ, για μας είναι ένα δύσκολο βράδυ και μας πάει πολύ πίσω».

Στη συνέχεια ανέφερε: «Οι παίκτες μου έχουν να μάθουν πολλά ακόμη. Δεν μπορέσαμε να διαχειριστούμε την ατμόσφαιρα στο γήπεδο. Ενώ μπήκαμε καλά, η ψυχολογία μας άλλαξε με ένα γκολ. Δεν μπορώ να το εξηγήσω, αν και έχουμε έμπειρους παίκτες».

Για τα όσα συνέβησαν το προηγούμενο διάστημα: «Η κατάσταση δεν είναι εύκολη να πω την αλήθεια. Ισως ήταν και η βδομάδα περίεργη. Ειχαμε και το τραγικό συμβάν με τον νεαρό, έγιναν και όλα αυτά με τον πρόεδρό μας. Πρέπει να ζήσουμε με αυτό και να ηρεμήσουμε. Από βδομάδα πιστεύω θα είναι καλύτερα τα πράγματα για μας».